Kuvaus

Tuotteen TP-Link UE300C verkkokortti Ethernet 1000 Mbit/s kuvaus


TP-Link UE300C verkkokortti Ethernet 1000 Mbit/s

Uudella TP-Link UE300C:llä saat nopean ja luotettavan verkkoyhteyden. Tämä langallinen verkkokortti tarjoaa sinulle erinomaisen suorituskyvyn ja helpon asennuksen. Olitpa sitten kotikäyttäjä tai ammattilainen, tämä verkkokortti täyttää tarpeesi ja ylittää odotuksesi.

Langallinen yhteysteknologia

TP-Link UE300C:ssä on langallinen yhteysteknologia, joka varmistaa luotettavan ja vakaa verkkoyhteyden. Voit unohtaa hitaat ja epävakaa WiFi-yhteydet ja nauttia nopeasta ja sulavasta verkkoselailusta, videoiden suoratoistosta ja online-pelaamisesta.

Nopea tiedonsiirtonopeus

Tämä verkkokortti tukee jopa 1000 Mbit/s tiedonsiirtonopeutta, mikä takaa nopean tiedonsiirron ja vähentää latausaikoja. Voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti ilman viivettä tai keskeytyksiä.

Kätevä USB-liitäntä

TP-Link UE300C:ssä on USB-liitäntä, mikä tekee siitä helpon asentaa ja käyttää. Voit liittää sen suoraan tietokoneesi USB-porttiin ilman ylimääräisiä johtoja tai adaptereita. USB-virtaominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia erillisestä virtalähteestä.

Korkealaatuinen suunnittelu

TP-Link UE300C:n tyylikäs ja kestävä muotoilu takaa pitkän käyttöiän. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sen kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Tuotteen valkoinen väri antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 3 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.