Kuvaus

Kuvien boksi suomitekstein.

Transformers: Limited Steelbook Collection (6x 4K Ultra HD + 6x Blu-ray) uusi ja muoveissa. Boksi huippukunnossa, ei jälkiä /lommoja. Harvinaisen hyväkuntoinen yksilö.

Transformers 1-5 + Bumblebee Box

 

Transformers

Ohjaaja Michael Bay ja tuottaja Steven Spielberg ovat yhdessä tuoneet valkokankaalle Autobotien™ ja Decepticonien™ välisen jännittävän taistelun. Kun tämä eeppinen taistelu laskeutuu maahan, pahojen Decepticonien™ ja äärimmäisen vallan välillä on vain ja ainoastaan Sam Witwickyn (Shia LaBeouf) hallussa oleva vihje.

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers - Kaatuneiden kosto: Kamppailu maapallon pelastamiseksi jatkuu toiminnantäyteisessä menestyselokuvassa, jonka on ohjannut Michael Bay ja tuottanut Steven Spielberg. Kun yliopisto-opinnot aloittanut Sam Witwicky (Shia LaBeouf) saa selville totuuden transformerien muinaisesta alkuperästä, hän hyväksyy kohtalonsa ja käy yhdessä Optimus Primen® ja Bumblebeen® kanssa huimaan taisteluun decepticonejaTM vastaan.

Transformers: Dark of the Moon

Maapallon menneisyydessä sattunut mystinen tapahtuma uhkaa sytyttää sen mittaluokan sodan, etteivät Transformerit pysty yksin pelastamaan planeettaa. Sam Witwickyn(Shia LaBeouf) ja Autobottien on taisteltava pimeyttä vastaan puolustaakseen maailmaa Decepticonien kaiken tuhoavalta pahuudelta ohjaaja Michael Bayn ja vastaavan tuottajan Steven Spielbergin hittielokuvassa.

Transformers: Age of Extinction

Ohjaaja Michael Bay ja vastaava tuottaja Steven Spielberg ovat luoneet kaikkien aikojen parhaan Transformers-elokuvan!* Kun ihmiskuntaan kohdistuu uusi, kuolettava uhka, Optimus Primen ja Autobottien tehtävänä on pelastaa maailma. Hallitus on kääntynyt heitä vastaan, joten heidän on saatava tukea uusilta liittolaisilta: keksijä Cade Yeageriltä (Mark Wahlberg) ja kauhistuttavilta Dinoboteilta!

Transformers: The Last Knight

Michael Bayn ohjaama ja Steven Spielbergin tuottama ”kaikkien aikojen paras Transformers”*. Suurimmasta sankarista tulee hurjin vihollisemme, kun Optimus Primen tehtävä Cybertronin pelastamiseksi uhkaa Maapalloa. Bumblebeen ja Cade Yeagerin on nyt johdettava Autobotit viimeiseen taisteluun entistä liittolaista vastaan estääkseen ihmiskunnan tuhon.

Bumblebee

Cybertron on kaatunut. Bumblebeen matka sankariksi alkaa, kun Optimus Prime lähettää hänet puolustamaan Maata. Charlie Watson on itseään etsivä teini. Hän löytää ja korjaa vahingoittuneen robotin, joka on naamioitunut Volkswagen Kuplaksi. Decepticonit jahtaavat selvinneitä Autobotteja, ja Bumblebee ja Charlie ryhtyvät pelastamaan maailmaa yhdessä.

 

Valmistusvuosi: 2007-2018

Kesto: 881 min

Kuva: Widescreen 2.40:1 / 1.90:1 / 1.78:1 UHD 2160p, HDR

Ääni: Englanti - Dolby Atmos

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi /nordic

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


119,90 €
Sulkeutuu 9 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

119,90 € Sulkeutuu 9 vrk 22 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.