Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aquan toiminta: Kalkinhajottaja rikkoo kalkkikiteen niin, että kalkki ei enää kiinnity putkien pintaan, vaan se kulkee putkiston läpi veden mukana. Käsitellyssä vedessä hiilihappomäärä kohoaa hieman, jotta sen määrä on riittävä puhdistamaan putken vanhasta kalkkikerrostumasta, muttei kuitenkaan liian suuri syövyttääkseen putkea. Muista puhdistaa poresuuttimet 2-3 kertaa ensimmäisen vuoden aikana, koska vanha kalkki jää ”hiekkana” poresuuttimiin. Käsittely vaikuttaa veden pintajännitykseen, tämän vuoksi tulisikin vähentää tiski- ja pesuainemääriä noin 25 prosentilla. Tuotteen toimivuuden takeena on VTT:n tekemä tutkimus, jonka mukaan kalkin aiheuttamat haitat vähenivät 96 prosentilla.

TREBEMA AQUA 2000 soveltuu kohteisiin, joissa veden käyttö ei nouse yli 50 l/min eli omakotitaloihin ja paritaloihin tai teollisuuteen. Verkoston enimmäispituus on 50 m putkea, putkikokoon 10-50mm.

TREBEMA AQUA 3000 soveltuu rivitalo-/kerrostalokohteisiin, joissa veden käyttö on alle 200 l/min (n. 15-20 yhtäaikaista suihkua).

TREBEMA AQUA 5000 soveltuu isompiin kohteisiin, kuten teollisuuteen tai kerrostaloihin. Se pystyy käsittelemään vettä n. 800l/min.

Trebema Aqua 2000 kalkinhajottaja asennetaan verkoston alkuun esimerkiksi vesimittarin jälkeen. Kalkinhajottaja tulee asentaa ennen vesijohtoverkoston ensimmäistä haaroitusta, mutta kuitenkin mahdollisen paisunta-astian jälkeen. Se voidaan asentaa kupari-, ruostumattoman-, polyeteeni-, PEM- tai galvanoituun putkeen. Putken pinta on puhdistettava mahdollisesta liasta, maalista tai eristyksestä ennen asennusta. Takuu 4 vuotta (materiaali- ja valmistusviat), tyytyväisyystakuu 12 kk Aqua 2000 laitteelle valmistajan puolesta.

Hintoihin lisätään mahdolliset toimituskulut.

Tiedustelut:

045-8593858 / info@aurinkopuisto.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 7:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.