Kuvaus

Autenttinen, astetta harvinaisempi 96-vuotias Brittipyörä uuteen kotiin.

*Kyseessä Triumph N Deluxe 1928 500cc sivuventtiilimoottorilla, Girderkeulalla, käsivaihteilla ja muilla aikakautensa hienouksilla.

-Steve McQueenkin ajoi muuten tällaisella aikoinaan.

*Mielenkiintoinen historia käynnistyy Englannin Coventryn valmistuslinjalta sotien läpi aina Sleepy Sleepers/Leningrad Cowboys – jäsenen omistukseen. Tästä edellisen omistajan selvitys mukaan ja kerron mielelläni lisää.

*Ei rek. Ollut entisöinnin jälkeen esittelykäytössä ja tälläkin hetkellä lämpimässä hallissa / työtiloissa ja en ole nähnyt kilvittämistä oleellisena asiana. Malli-/ikä täsmäävät valmiste – ja moottorinumerot näkyvillä. Kirjoitan paperin kyllä vielä matkaan, joten saat kilpiinkin, jos niin haluat.

*Entisöity aikoinaan ja kaikki läpikäyty tekniikkaa myöten, mutta ei ole nyt vuosiin käynnistetty tai ajettu ja entisöinnistäkin on aikaa. Ollut kuivassa ja lämpimässä sisätiloissa koko uuden elinkaarensa.

*Moottori luonnollisesti pyörii ja puristukset ok, mutta kannattaa varmaan vähän tarkistella ennen tulille koittamista. Viime talvena laitettu uudet renkaat.

*Keräilijälle tilaisuus, ei tule ihan joka vuosi myyntiin melkein satavuotiasta brittipyörää tässä kunnossa.

*Also international sales and I speak English. A great opportunity for a collector!*

Myydään muiden pyörien, projektien ja sitä myötä syntyneen hallin tilantäyttymisen vuoksi. Jostain pitää luopua.

****Nyt 24.4. ehditty sen verran paneutumaan tämän pariin, että tutkittu hiljalleen hieman mitä ikiunesta herättäminen kaipaa. Vaihdettu suoraan uusi tulppa ja kipinä hienosti tuleekin, sekä moottorissa hyvät puristukset. Ei ole vielä laitettu bensaa, sillä täytyi jatkaa muiden pyörien parissa. Hintaan kuuluu myös ajan henkeen kuuluva 100v karbidivalaisin eteen, joka vielä asentamatta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 3 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 500 € Sulkeutuu 2 vrk 3 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.