Kuvaus

mujkava pese ja pidä vaate, pituus 83cm, kai - kai 98cm, hihan pituus 63cm. A-leikkaus. 14cm levyinen pitsiä mukaileva levyt kangas helmassa. Teetetty ompelijalla. Pesu 40astetta. Värit murrettu ruskea, nutria. Tunikan etupuolella alavasemmalla on kankaassa kudontavirhe, jossa musta kudelanka nypyllä. Näkyy kuvassa, minua se ei häirinnyt.

Kaulakoru ei kuulu kauppaan, mutta se löytyy muualta myyntituotteistani.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä ollut suosikki vaate helppoudessaan, käyttöaikaa on vieläkin hyvin jäljellä.

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, uniikki, itämainen, itämaalaistyylinen, rouheita, trendikkäitä, henkäyksen ohut, lämmin, pehmeä, cream, cartoon, Hollister, Lisäksi sivullani on naisten laadukkaita vaatteita ja tunnettuja merkkejä kuten Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zalando, Nitya, Zara, Indiska, Ralph Lauren, Gant,  Marco Polo, Sand, Ganni, Tommy Hilfiger, Monki

Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, sisustajalle, sisustus silkki, Sarikangas kokeile myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi, tapetti, bordi. Ompelijalle... tuunaa, askartele , sisustus, koru, helmet, torkkupeite, verhot,  Laadukas tunnetun Englantilaisen sisustustalo Osborne&Littlen sisustuskangas -useita, verho, pöytäliina, tekstiilit,  Designer Guild, Laura Ashley, Burberry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 2 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26 € Sulkeutuu 14 vrk 2 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.