Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UUSI Huppu on käytännöllinen, pelkistetty, pehmeä, rypistymätön tuolinsuojus, voi sanoa että suoja sopii kaikkiin korkeaselkäisiin, käsinojattomiin ruokapöydän tuoleihin. Venyvä kangasmateriaali voi yksinkertaisesti venyttää tuolin selkänojan ja istuinosan ylitse. Venyvyytensä ansiosta se muotoutuu kauniisti tuolin pintaan. Tuolinpäälisiä on jäljellä 1kpl.

Ommellut joustavat helma ja reunat varmistavat päällisen pysyvän tiukasti paikoillaan. Säilytä superjoustavuus pesemällä tämä koneessa max 40asteessa, ei huuhteluainetta. Helppo poistaa pesua varten ja pukea takaisin.

Tällä tuolinpäällisellä saat kotiisi uuden tunnelman helposti ja edullisesti. Huppu suojaa tuolisi päivittäiseltä käytöltä kuten kulumilta ja likaantumiselta.

Mitat: istuinosan leveys 40 - 55 cm, selkänojan leveys 38 - 47, selkänojan korkeus max 94 cm, minimi korkeus 70cm mitattuna tuolin selän takaosan istuin osan alareunasta.
Materiaali: 95% polyesteriä, 10% spandex-kuitua jolla on maksimaalinen joustavuus.

Väri musta.

avainsanoja: tuolinsuojus, ei verhoilua, tuolin huppu, tuolihuppu, chair cover, istuin suojus, suunnittelijalle, sisustajalle,

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin myyntikohteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 17:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.