Kuvaus

Tuula Levo: HYPPYTUNTI. 2005 Otava, Seven-pokkari. 239-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hyppytunti (2004) sijoittuu pikkupaikkakunnalle Aurajokivarteen. Se on hellän ironinen romaani yksinäisen äidinkielenopettajan ja paikkakunnan rehtorin kiihkeästä romanssista. Marju Jokinen on Töykän yläasteen lehtori, pätevä ja hillitty, yksinäisen naisen elämäänsä oppinut - kunnes koulun uusi rehtori Hannes Vesterinen vie häneltä jalat alta. Vasta paikkakunnalle tullut mies on monessa mukana, komea ja naisten mieleen. "Kaikkihan meidän Hanneksesta tykkää", kehaisee vaimokin.

 " ajan, ympäristön ja ihmistenkin kuvaus tuntuu uskottavalta. Kirjoittaja tuntee kokemustensa pohjalta koulumaailmaa ja pienen lounaissuomalaisen taajaman ilmapiiriä." - Keskipohjanmaa
 
Tuula Levo (s. 1944 Pöytyä) on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on opiskellut kirjallisuutta, suomen kieltä ja historiaa ja toiminut opetus- ja kasvatustehtävissä. Hän on toiminut opettajana Kyrössä ja Kaarinassa. Nykyisin hän asuu Aurassa. Tuula Levon esikoisromaani Neiti Soldan (2000) kertoo kertoo kahden sisaruksen, Venny ja Tilly Soldanin rakkaudesta Juhani Ahoon. Romaani Kaksi nuoruutta (2001) kuvaa sotaorpouden kokemusta, sen tapahtumat sijoittuvat kirjoittajan synnyin- ja asuinseuduille Aurajokivarteen, samoin kuin romaanin Hyppytunti (2004). Neljäs romaani Tuulenajama (2009) kertoo fiktiivisesti klassikkokirjailija Teuvo Pakkalan (1862-1925) elämänvaiheista.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 1 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 107 vrk 1 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.