Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

USKOMATTOMAN KÄTEVÄ AJONEUVON SISÄIKKUNOIDEN PUHDISTAJA.

Auton tuulilasi ja muut sisäikkunat kirkkaaksi ja puhtaiksi Tuulilasi-Ihmeen avulla. Likainen tuulilasi voi olla ärsyttävä ja suorastaan vaarallinen. Auton sisälasien ja varsinkin tuulilasin, takalasin ja kattoikkunan puhdistaminen on tuskallista puuhaa, koska sinun täytyy rasittaa ja venyttää käsiä ja selkää. Ei enää.
Tuulilasi-Ihmeessä on sähköinen mikrokuituliina ja pitkälle ulottuva ergonomisesti muotoiltu
kahva ja kääntyvä pää, jolla tuulilasin ja sisäikkunoiden puhdistus sisältä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Laitteen myyntipakkauksessa on mukana 4 kpl vihreitä mikrokuituliinoja ja pieni suihkepullo vedelle. Mikrokuituliinat voi käyttää molemmin puolin ja pestä 60 asteen vedessä pesukoneessa ilman huuhteluaineita. 
Mikä parasta, sinun ei tarvitse käyttää minkäänlaista puhdistusainetta. Tieteellinen mikrokuituliina puhdistaa tahrattoman puhtaaksi ja kirkkaaksi pelkkää hanavettä käyttäen. Tuulilasi-Ihmeen kahva on kaksiosainen ja puhdistin laite mahtuu hyvin hanskalokeroon. Myös kosteuden/huurun poistamiseen laite sopii mainiosti. 
Tällä laiteella pidät helposti ja nopeasti kodin kaikki peilit, ikkunat, televisioruudut, tietokonenäytöt ja muut kovat ja kiiltävät pinnat kiiltävinä ja puhtaina. Tuulilasi-Ihmeellä pidät myös isoimpien paketti,-matkailu,-bussi,-kuoma,-linja,-maasto-autojen ja työkoneiden, lentokoneiden, veneiden yms. kulkuneuvojen kaikki sisälasit kirkkaana ja puhtaana.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
14,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 4.1.2017 20:06
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset