Kuvaus

UUSI VIELÄ MUOVEISSA oleva kuvanmukainen DVD Boxi Tyttöjen ilta elokuvien diggareille.  Saatiin lahjaksi sama joka meillä jo oli joten tämä myyntiin.

 

Tjejkväll (Tyttöjen ilta) - Hääkuumetta / Lainakengissä / Paholainen pukeutuu Pradaan DVD

27 DRESSES – HÄÄKUUMETTA

Katherine Heigl (Paksuna, TV-sarja Greyn anatomia) valaisee ruudun ihastuttavassa romanttisessa komediassa Paholainen pukeutuu Pradaan –elokuvan käsikirjoittajalta. Heigl loistaa Janena, romanttisena, täysin epäitsekkäänä naisena joka on ollut iloinen, auttavainen morsiusneito ei vähempää kuin 27 kertaa. Mutta omat satuhäät vain antavat odottaa itseään, kunnes hänen nuorempi siskonsa Tess (Malin Akerman) kaappaa Janen pomon (Edward Burns) - johon hän on salaisesti rakastunut – sydämen. Tämä saa Janen muuttamaan ”ikuinen morsiusneito” kohtaloaan.
 

LAINAKENGISSÄ

Flirtti bilehile Maggie (Diaz) ja arkisen luotettava asianajaja Rose (Collette) ovat sisarukset, toistensa parhaat ystävät ja katkerimmat kilpailijat. Heillä tuntuu olevan vain kaksi yhdistävää tekijää: DNA ja kengännumero. Vasta kun sisarusrakkaus kääntää kurssin kohti viha-asteikon ääripäätä, he muistavat vahingossa, että heillä on myös kauan sitten kadotettu isoäiti (MacLaine), joka yllättäen rikastuttaa tyttöjen elämää - ja auttaa heitä kohti sovintoa ja omanarvontuntoa.
 

PAHOLAINEN PUKEUTUU PRADAAN

Hillittömän hauskaan bestselleriin pohjautuvan, syntisen viihdyttävän elokuvan pääosissa loistavat Oscar®- voittaja Meryl Streep* ja Anne Hathaway tarjoillen sensaatiomaista hupia joka kantilta katsottaessa. New Yorkilaisen muotilehden mahdottomia vaativan päätoimittaja Miranda Priestlyn (Streep) assisstenttina, nuori Andy Sachs (Hathaway) on saanut työpaikan, jonka puolesta ’miljoona tyttöä olisi valmis tappamaan’. Valitettavasti Andyn taivaallinen työ Mirandan henkilökohtaisena heittopussina saattaa koitua hänen kuolemakseen! Sivuosarooleissa vakuuttavat Stanley Tucci ja Emily Blunt, ja kaiken kruunaa kaapillinen upeita ”DVD-somisteita”. Luvassa onkin mitä raikkain, hauskin ja upein mestariteos!
*1982: Paras naispääosa, Sofien valinta, 1979: Paras naissivuosa, Kramer vastaan Kramer

Julkaisija: SF Film Finland

Ääniraita: 27 Dresses: englanti: DD 5.1, 2.0. Lainakengissä / Paholainen pukeutuu Pradaan: englanti: DD 5.1, unkari: DD 5.1
Tyylilaji: komedia
Kesto:106 + 125 + 105 min
Tuotantovuosi:2005-2007

Ikäraja:
Maa: 2
Tekstitys: 27 Dresses: suomi, ruotsi, tanska, norja, kuulovammaisille: englanti.
Lainakengissä: suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, bonusmateriaalit: englanti.
Paholainen pukeutuu Pradaan: suomi, ruotsi, norja, englanti, bonusmateriaalit: suomi, ruotsi, norja,
Kuvaformaatti:16:9

 

VOITTOHUUTO ja PK. 2,95eTILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 16 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 13 vrk 16 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.