Kuvaus

Tuotteen ?ucznik BS-973 W13 Elektroninen vaaka kuvaus


?ucznik BS-973 W13 Elektroninen vaaka

Tervetuloa ?ucznik BS-973 W13 elektronisen vaa'an maailmaan. Tämä kestävä ja tarkka vaaka on suunniteltu helpottamaan arkipäiväisiä mittauksia kotona tai työpaikalla. Sen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattilaisillekin.

Ominaisuudet:

  • Tarkka mittaus: ?ucznik BS-973 W13 elektroninen vaaka antaa sinulle tarkat mittaukset jopa gramman tarkkuudella. Voit luottaa sen luotettavuuteen ja tarkkuuteen.
  • Laaja kapasiteetti: Vaaka tukee monenlaisten esineiden punnitsemista ja sen kapasiteetti mahdollistaa jopa 13 kilon painon mittauksen.
  • Käytännöllinen muotoilu: Sen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä helpon sijoittaa mihin tahansa keittiöön tai työpöydälle.
  • Helppo käyttää: Intuitiivisen näytön ja yksinkertaisten painikkeiden ansiosta tämän elektronisen vaakan käyttö on vaivatonta.
  • Energiatehokas: Vaaka säästää energiaa automaattisen virrankatkaisun ansiosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta jatkuvasti.

?ucznik BS-973 W13 elektroninen vaaka on luotettava kumppani päivittäisiin punnituksiin. Sen monipuoliset ominaisuudet, tarkka mittaus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä korvaamattoman apuvälineen kotona, keittiössä tai työpaikalla. Tilaa omasi tänään ja nauti vaivattomasta mittauksesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 21 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.