Kuvaus

Kirjan takakannen teksti: 

"Kekkos-tutkimus ei ole seksikästä, akateemisesti muodikasta eikä hienoa vaan vanhanaikaista ja 'matalaotsaista puuhaa'...  Valoa totisesti kaivattaisiin pimeyteen typerässä tilanteessa, kun kaikki on yhtenä mylläkkänä ja kriittisen tutkimuksen ja tuulesta temmattujen sepitelmien erottaminen toisistaan vaatii suurta ammattitaitoa ja asiantuntemusta"  Professori Seppo Hentilä

Tänä päivänä kuuluu julkisuudessa ääniä, joiden mukaan Kekkosen ajasta olisi korkea aika päästä irti. 

Mutta mitä Urho Kekkosen perinnössä on sellaista, jota me EU-suomalaiset voisimme mahdollisesti käyttää hyväksemme tässä nopeasti muuttuvassa, vaikeasti jäsenneltävässä maailmassa? Olisiko siinä jotain sellaista, joka olisi valtiojohdollemme hyödyksi kehitettäessä suhteita suureen ja taas uudelleen suuremmaksi pyrkivään Venäjään? UKK.n syvä jälki teoksen keskiössä on presidentti Urho Kekkosen valtiomiestyön ydinkysymys, suhde Venäjään. 

Sitä tarkastellaan nykypäivän haasteita, kuten puutullikiistaa, vasten. Kekkosen menestysstrategioina toimineet luottamuksen kivijalka, ennaltaehkäisy ja kokonaisvaltainen paneutuminen Venäjä-suhteisiin voisivat tuoda eväitä toimintamalleihin myös nykyään. Esa Seppänen tuo uutta tietoa sairaan Kekkosen viimeisistä ajoista jä analysoi herkullisesti UKK-kirjallisuutta ja Kekkosen ympärillä käytyjä tutkijataistoja.

Tekijä: Esa Seppänen
Kustantaja: Ajatus Kirjat
Painovuosi: 2009
Kuntoluokitus: K5 (uusi)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Sidostyyppi: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Teoksen mitat: korkeus: 219mm, leveys: 164mm, paksuus: 31mm, paino: 500g
Asiasanoja: historiantutkimus ; historiankirjoitus ; lähihistoria ; presidentit 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 15 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 30 vrk 15 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.