Tuote on myyty käyttäjälle Kude77 hintaan 30 €

Kuvaus

Ukkossydän DVD elokuva (alkuperäinen nimike Thunderheart)

  • Tuotantovuosi 1992 TriStarPictures; Kesto 1h 55 min
  • ääniraita: englanti, ranska, saksa, italia, espanja
  • tekstitys: englanti, ruotsi, suomi ym.
  • Hyväkuntoinen, vain kerran katsottu leffa
  • TOIMITUSKULUT pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. jännitys - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Kun voitat huutonkaupan, saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa tuote ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä ym, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Val Kilmer, Sam Shepard ja Graham Greene ovat pääosissa voimakkaassa murhamysteerissä, joka on yhtä tyylikäs ja jännittävä kuin Witness.

Kilmer on Ray Levoi, nuori FBI-agentti, joka astuu outoon uuteen maailmaan lähtiessään tutkimaan murhaa intiaanireservaattiin. Levoi valittiin tehtävään sioux-perimänsä takia, ja napatakseen radikaalin intiaanimielenosoittajan hän saa avukseen legendaarisen vanhemman agentin (Shephard). Mutta reservaatissa Levoi kohtaa epäkunnioittavan sheriffin (Greene) ja heimon uskonnollisen johtajan (Chief Ted Thin Elk), joka tietää salaisuuksia Levoin omasta kadonneesta perinnöstä. Levoin perehtyessä alkuperäisasukkaiden kulttuuriin hän alkaa uskoa, että Yhdysvaltain hallitus on lavastanut viattoman miehen. Tiukka mysteeri ja sydämen riemuvoitto. Mukana myös hivenen mystiikkaa...

hakusanat: intiaanit sioux intiaanireservaatti amerikan alkuperäiskansat murha murhamysteeri jännitys yliluonnollinen 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2024 11:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.