Kuvaus

[AC0715]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ about UUDENVEROISESSA iskussa oleva kovakantinen ensipainos LASTEN KASVATUKSEN / VINKKIEN diggareille.

Unna Lehtipuu: Ruuturitari ja digidonna

Lapsi matkalla mediaan

Mediasta on tullut perheen kolmas vanhempi, jolta lapsi oppii suuren osan tiedoistaan. Siksi lapsen mediasuhteen pitäisi olla hyvä ja rakentava. Media voi ruokkia luovuutta ja maustaa arkea ja leikkejä. Mutta jos se pääsee valtaamaan pääroolin lapsen elämässä, ollaan vaaravyöhykkeellä.

Ruuturitari ja digidonna on matkaopas jokaiselle, jonka elämässä on lapsi ja media. Teos käsittelee moniulotteisesti ja mukaansatempaavasti näiden kahden kohtaamisia. Mukana on paljon käytännönläheisiä vinkkejä vanhemmille ja kasvattajille, eri alojen asiantuntijoiden kommentteja ja esimerkkejä elävästä elämästä. Miten lapsi kokee ja tulkitsee asioita, mikä on sopiva pelkokerroin ja annos mediaa, tarttuvatko tunteet ruudulta? Kirjassa kurkistetaan myös identiteetin sovituskoppiin ja digidonnan salaisiin kansioihin ja opastetaan välttämään karikoita netissä ja peleissä. 

VTM, toimituspäällikkö Unna Lehtipuu on työskennellyt toimittajana useissa eri medioissa, sähköisissä sekä painetuissa. Hän on myös viestintäkouluttaja.

1. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2006

VOITTOHUUTO ja PK. 5,20e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 8 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 13 vrk 8 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.