Tuote on myyty käyttäjälle roina hintaan 61 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (10kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA ja HARVINAISEMPI v.1931 SOTILASMERKKI. MERKISSÄ KUVATTUNA PARABELLUM PISTOOLIT RISTIKKÄIN , JOIDEN VÄLISSÄ UPEA SUOMILEIJONA!!! Merkin kokonaiskorkeus 2,9cm, alaosassa on teksti FÖR FOSTERLANDET, eli ISÄNMAAN PUOLESTA!!!  Taustapuolella on neulakiinnitys ja kaiverruksia mm vuosiluku 1931. Tässä upea 86 vuotta vanha Suomileijona-aiheinen merkki, varmasti myös harvinaisempi, sillä itselle ei ainakaan ole tällaista koskaan aikaisemmin vastaan tullut. Mielenkiintoinen Suomileijonamerkki kaikille Suomen historiasta kiinnostuneille ja merkkien keräilijöille. TÄSSÄ UPEA JA ISÄNMAALLINEN WANHA SUOMILEIJONA ja PARABELLUM PISTOOLIAMMUNTAMERKKI 86 VUODEN TAKAA!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineisiin ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,20eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 7,70eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutoluotto on nopea tapa rahoittaa ostoksia. Täytä hakemus ja saat luoton tilillesi jopa 15 minuutissa.

Huutokauppa
Hinta nyt:
61 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.1.2017 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Huutokauppa Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Huutohistoria
Kysymykset
8.1. klo 0:20

Eikös tämä ole intin hopeinen ampumamerkki?Pärjännyt jossain kisoissa uskoakseni.

muokattu 8.1. klo 1:57

Tervehdys! Niin siis Sotilasmerkkihän, eli "inttimerkki" tai muu wanha Suomileijonamerkki tässä kyseessä, kuten kohteen kuvaustekstissä kerrotaan. Kyseessä kuitenkin ei mikä tahansa, vaan HARVINAINEN Sotilasmerkki/Suomileijonamerkki 30-L ALUSTA!!!