Tuote on myyty käyttäjälle zyclon-b hintaan 27 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (14kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA 30-LUVUN WANHA LIPPURIVI RINTAMERKKI, SUOMI ja NATSI-SAKSA!!! HYVIN ERIKOINEN 30-L RINTAMERKKI, JOSSA KAHDEKSAN MAAN LIPUT. ERITYISEN KIINNOSTAVAN TÄSTÄ TEKEE SE, ETTÄ LIPPUJEN JOUKOSTA LÖYTYY SUOMEN ja NATSI-SAKSAN LIPPU!!! Tällainen merkki on kiinnitetty takin tai puseron rintaan kuvissa näkyvillä teräväkärkisillä(neula)hakasilla. Samantyyppistä kiinnitystä näkee joskus esim. miniatyyrikunniamerkkien/mitalien kiinnityksessä, jossa kunniamerkit on kiinnitetty hakasten väliseen ketjuun. Tämä rintamerkki on valmistettu mahdollisesti merkissä näkyvien maiden kesken järjestetyn jonkin suuren urheilutapahtuman/maaottelun kunniaksi tai sitten jonkin kyseisten maiden tekemän sopimuksen tai liiton vuoksi, hyvin mielenkiintoinen ja erikoinen esine. NATSI-SAKSAN LIPPU OLI KÄYTÖSSÄ SAKSAN LIPPUNA VUOSINA 1935-45 ja KUN SAKSAN SUHTEET USEISIIN MERKISSÄ NÄKYVIIN MAIHIN KATKESI TOISEN MAAILMAN SODAN(WW2) SYTTYMISEEN, JOTEN MERKKI ON VALMISTETTU 30-LUVUN JÄLKIPUOLISKOLLA!!! Merkin materiaali on maalattua messinkiä ja kunto erittäin hyvä!!! Lippurivin pituus hakoineen on 12,5cm ja yksittäisen lipun korkeus on 1cm. ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN JA UPEA WANHA 30-LUVUN LOPUN SUOMEN HISTORIAAN LIITTYVÄ LIPPURIVI RINTAMERKKI, NATSI-SAKSA ja SUOMI!!!

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineisiin ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,20eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 7,70eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Lisätty 20.2.2017 11:03

Huutokuva palvelu ollut jo pitkän aikaa huoltokatkolla tai kaatuneena, yritän ladata lisäkuvat takaisin jollain muulla kuvapalvelimella.

Lisätty 20.2.2017 11:16

Näytä lisää Näytä vähemmän
Huutokauppa
Hinta nyt:
27 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.2.2017 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Huutokauppa Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Huutohistoria
Kysymykset
21.2. klo 18:41

Morjesta! Miten saatte lisättyä jälkikäteen noin monta kuvaa ? Itse kokeilin mennä huutokuvaan mutta luki että huoltokatkos

21.2. klo 21:18

Moi, Huutokuva on tosiaan nyt jotenkin epäkunnossa. Huuto.netissä voi käyttää samalla tapaa muita kuvapalveluja, esim. suomenkielinen Aijaa.com, siinä tosin pienet kuvat, imgur.com on parempi siinä isot kuvat.

17.2. klo 18:40

Noin huonoa työn jälkeä ei varmasti ole tehty teollisesti edes 30 luvulla,(Jolloin merkit tehtiin lähes aina emaloimalla.) joku on itse maalaillut liput tosi tökerösti. Ei varmasti löydy mitään leimaa ?

muokattu 17.2. klo 22:46

Merkki on hieno vanha 30-Luvulta, liput ovat hyvin pieniä 10mm(hakaristi 5mm) ja kuvat suurennettuja, siksi näyttävät ei niin pikkutarkoilta maalauksilta. Ei kaikkia merkkejä emaloimalla tehty, merkkejä tehty laidasta laitaan, maalattuja, emaloituja jne.