Kuvaus


Uponnut MS Estonia aiheinen taulu
Kummitteleva laiva. Hyvin hyvin erikoinen, romujen keskeltä rikastettu - vanhalle valokuvapaperille tulostettu (ei tule pyyhkiä kostealla rätillä, ilmestyy raitoja niin kun listauksen kuvat antavat ymmärtää), alumiinikehyksin. Edelleen selkeät voimakkaat värit, ja viekin katsojan välittömästi ajassa taaksepäin.

Aito alkuperäinen, erittäin paljon vaikuttaa siltä että tulostettu ja kehystetty vielä Viking lipun alla purjehtiessa. Saattaisi olla kovinkin uniikki kappale. Viimeisin provenienssi: Perniö; eli tästä rannikolta, Helsingin ja Turun -satamien välistä.
196 grammaa / noin 400 x 300 x 10 mm

M/S Estonia (aiemmilta nimiltään Viking Sally, Silja Star ja Wasa King) oli vuonna 1980 käyttöön otettu, Itämerellä liikennöinyt matkustaja-autolautta, joka upposi myrskyssä 28. syyskuuta 1994. Onnettomuudessa kuoli 852 henkeä, ja vain 137 ihmistä pelastui. Estonian uppoaminen on rauhanajan pahin (ts. henkiä vaatinut) meriliikenneonnettomuus Euroopassa, ja Eurooppalaiseksi alukseksi pahin rauhan ajan onnettomuus RMS Titanic:in jälkeen.

Tunnettu lause ”Ne, jotka eivät muista menneisyyttä, ovat tuomittuja toistamaan sitä” on peräisin Santayanan teoksesta The Life of Reason.



Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.

Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


125 €
Sulkeutuu 29 vrk 15 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

125 € Sulkeutuu 29 vrk 15 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.