Kuvaus

Tuotteen UPS Alantec 1000VA LINE-INTERACTIVE kuvaus


UPS Alantec 1000VA LINE-INTERACTIVE

Tämä UPS Alantec 1000VA LINE-INTERACTIVE tarjoaa luotettavaa ja tehokasta suojausta sähkökatkoja vastaan. Tämä järjestelmä pitää laitteistosi turvassa ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Ominaisuudet:

  • Tehokas suojaus: Vaikka sähkökatko tapahtuisi, tämä UPS takaa jatkuvan virtalähteen laitteillesi, jotta voit jatkaa työskentelyä keskeytyksettä.
  • Line-interactive-teknologia: Tämä UPS-järjestelmä tarkkailee jatkuvasti sähköverkkoa ja mukauttaa virtalähdettä tarpeen mukaan. Se suojaa laitteesi tehokkaasti ylijännitteiltä ja virransaannin häiriöiltä.
  • 1000VA kapasiteetti: Tarjoaa riittävän tehon useiden laitteiden suojaamiseen, kuten tietokoneiden, palvelinten, reitittimien ja muiden laitteiden.
  • Helppo asennus ja käyttö: Tämä UPS on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja asennus on vaivatonta. Voit ottaa sen käyttöön nopeasti ja tarvittaessa muuttaa asetuksia helposti.
  • Korkealuokkainen laatu: Alantec on tunnettu korkealaatuisten UPS-järjestelmien valmistajana. Voit luottaa siihen, että tämä UPS tarjoaa luotettavan suojan laitteillesi.

Tämä UPS Alantec 1000VA LINE-INTERACTIVE on ihanteellinen valinta yrityksille ja kotikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa suojausta sähkökatkoja vastaan. Hanki tämä tehokas ja kestävä UPS-järjestelmä ja varmista, että laitteistosi pysyy turvassa ja toimii optimaalisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 20 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.