Kuvaus

Tuotteen UPS EVER DUO 550 AVR USB (TWR; 550VA) (T/DAVRTO-000K55/00) kuvaus


UPS EVER DUO 550 AVR USB (TWR; 550VA) (T/DAVRTO-000K55/00)

Tehokas ja luotettava UPS EVER DUO 550 AVR USB (TWR; 550VA) (T/DAVRTO-000K55/00) tarjoaa täydellisen suojausratkaisun sähkökatkoja vastaan. Tämä UPS-järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa virransyöttöä, joten voit olla huoletta laitteidesi turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Tämän UPS:n avulla voit nauttia seuraavista eduista:

  • Tehokas suojaus: EVER DUO 550 AVR USB tarjoaa jatkuvaa virransyöttöä ja suojaa laitteitasi sähkökatkojen, ylijännitteiden ja jännitteen heilahteluiden varalta.
  • Automaattinen jännitteensäätö (AVR): Tämä UPS-järjestelmä varmistaa, että laitteesi toimivat optimaalisella jännitteellä, mikä pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä mahdollisilta vaurioilta.
  • USB-liitäntä: EVER DUO 550 AVR USB:ssä on USB-liitäntä, joka mahdollistaa laitteiden etävalvonnan ja hallinnan.
  • Kompakti muotoilu: Tämä UPS-järjestelmä on suunniteltu kompaktissa muodossa, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja sopivan lähes mihin tahansa tilaan.
  • Helppo asennus ja käyttö: EVER DUO 550 AVR USB on helppo asentaa ja käyttää, joten voit aloittaa sen hyödyntämisen heti.

Olitpa sitten kotikäyttäjä tai ammattilainen, UPS EVER DUO 550 AVR USB (TWR; 550VA) (T/DAVRTO-000K55/00) on luotettava valinta, joka varmistaa laitteidesi suojan ja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 8 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.