Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Jenny Hughes: KULTAISEN RATSUN MYSTEERI. Suomennos: Hanna Sola. 2001 Pollux-hevoskerho. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Kultaisen ratsun mysteeri (2001; Mystery of the Gold Horse 2001) -teoksessa Kelly muuttaa vanhempineen Etelä-Englantiin, jossa hänen poninsa Chadra saa tallipaikan läheiseltä hevostilalta. Kelly ystävystyy heti tilan poikien Tomin ja Luken kanssa, jotka ovat yhtä innokkaita ratsastajia kuin hänkin. Kesästä näyttää tulevan vauhdikas, mutta pian tapahtuu jotain odottamatonta; tilan päärakennuksesta katoaa arvokas kultainen hevospatsas. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Tom tai Luke olisi varastanut patsaan. Mutta miksi? Lähiseudulla on murtauduttu myös muihin taloihin. Salaavatko pojat Kellyltä jotain? Poliisi ei ota tapausta kovin vakavasti, joten Kelly päättää itse tutkia asiaa.

 

2.. Jenny Hughes: RATSUTILAN RUBIINI. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. Kannen kuva ja piirroskuvitus: Jennifer Bell. 2003 Pollux-hevoskerho. 111-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ratsutilan rubiini (2003; Mystery at Black Horse Farm 2002) -kirjassa Yasmine on maailman onnellisin tyttö päästessään Flint-poninsa kanssa ratsastusleirille Mustan Hevosen ratsutilalle - varsinkin kun sinne tulee myös komea ja taitava esteratsastaja Oliver. Tilan tytär, elämäniloa pulppuava Hayley hurmaa kaikki. Yasminen harmiksi Oliverkin näyttää kiinnostuvan vaaleasta ilopilleristä. Mutta Hayleyn elämä ei ole pelkkää auringonpaistetta, sillä oudot sattumat vainoavat häntä. Tyttö pelkää, että joku yrittää varastaa hänen löytämänsä rubiinin. Vain Yasmine uskoo häntä. Yasmine päättää ryhtyä salapoliisiksi. Kuka Hayleya oikein vaanii?
 

3. Jenny Hughes: PALJASTAVA PEILIKUVA. Suomennos: Sari-Anne Ahvonen. 2010 Pollux-hevoskerho. 125-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Paljastava peilikuva (2010; The Horse In The Mirror 2010) -teoksessa Ellie ja Tara viettävät poneineen kesän kauniissa maalaismaisemissa. Tyttöjen loman kruunaavat veljekset Jonah ja Ricky, joiden perhe on hiljattain perinyt upean maalaiskartanon. Ilmassa on rakkautta, kun neljä hevoshullua nuorta treenaavat hevosillaan ja viettävät aikaa yhdessä! Onni uhkaa kuitenkin loppua lyhyeen, kun eräänä päivänä kartanon oveen kolkuttaa rujo muukalainen, joka väittää olevansa entisen kartanonherran siskonpoika. Mies vaatii kartanoa itselleen, eikä veljesten perhe näytä mahtavan asialle mitään. Ellietä vieras ei kuitenkaan vakuuta, vaan tyttö vaistoaa, ettei kaikki ole ihan kohdallaan...
 

Jenny Hughes on syntynyt Poolessa, Dorsetissa, Englannin etelärannikolla, missä hän on asunut lähes koko elämänsä. Jenny on rakastanut hevosia pienestä tytöstä lähtien. Hän oli perheensä ainoa hevoshullu. Hän ansaitsi ratsastustunnit siivoamalla tallilla. Sittemmin hän on työskennellyt orifarmilla, ratsastuskeskuksessa sekä poolohevosten kanssa. Töiden kautta hän on oppinut monia käytännön asioita hevosista ja saanut paljon taustatietoa hevoskirjoja varten. Myös omat hevoset ovat opettaneet hänelle paljon; hän tietää hyvin, kuinka syvä yhteys hevosen ja sen omistajan välille voi syntyä. Jenny Hughesin teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Karkulainen (2000), Kultaisen ratsun mysteeri (2001), Valheen värit (2001), Kun hätä on suurin… (2002), Ratsutilan rubiini (2003), Morvonan hevoslegenda (2007), Merihevoset (2009), Kovan onnen Rosa (2010) ja Paljastava peilikuva (2010).

 

4. Eleanor Jones: SALAPERÄINEN TAMMA. Suomennos: Anne Pölkki. 2001 Pollux-hevoskerho. 128-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kannen sisäpuolella pieni Pollux-hevoskerhon omistaja -tarra (ei kirjoitettu nimeä), ei merkintöjä.
 
Salaperäinen tamma (2001; So Many Secrets 2001) -teoksessa kerrotaan Torysta, Trishista ja Cicelystä, jotka kuuluvat Kevätlaakson tallon vakiokalustoon. Torylla ei ole omaa hevosta, ja hän kadehtii ystäviensä onnea. Tishillä on näet oma poni Rupert ja Cicelyllä upea Herttua. Cicely ei kuitenkaan hallitse vaikeaa ratsuaan ja hän on päättänyt myydä sen. Pelkkä ajatuskin on Torysta kauhea. Eräänä päivänä Tory törmää maastolenkillä kummalliseen nuorukaiseen, joka pyytää häneltä suurta palvelusta. Kevätlaaksolaisten yllätykseksi tallille tuodaan Toryn kaukaisen tädin hevonen. Miksi Tory ei ole aikaisemmin maininnut sanallakaan tätinsä täysiveristä? 

 

5. Uta Over: TÄHTIYÖN RATSASTAJAT. Suomennos: Sari-Anne Ahvonen. 2010 Pollux-hevoskerho. 154-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.

Tähtiyön ratsastajat (2010; Reiten bis zum Horizont 2010) -teoksen päähenkilö Jördis on pesunkestava hevostyttö, sillä hänen kotonaan asustelee lauma ihania vuonohevosia. Hevoshullun tytön arjesta puuttuvat kuitenkin ystävät, joiden kanssa jakaa ratsastamisen riemut. Niinpä Jördisin onnella ei ole rajoja, kun kaveririntamalla alkaa tapahtua. Jördis tutustuttaa uudet ystävänsä matkaratsastuksen saloihin, ja yhdessä he käyvät pitkillä ja välillä vaativillakin maastoretkillä. Vähitellen mukaan tulee myös hiljainen ja sisäänpäin kääntynyt Ben. Tummatukkainen, sinisilmäinen poika on oikea joka tytön unelma. Mutta keitä ovat salaperäiset mopopojat, jotka pelottelevat hevosia ja ratsastajia?
 
Uta Over asuu Saksassa pienellä tilalla, jossa hänellä on hevosia, aaseja ja koiria. Hän on hyvin eläinrakas ja tilan pyörityksen lisäksi hän kirjoittaa kirjoja. Ennen kirjailijaksi ryhtymistä hän työskenteli monta vuotta toimittajana. Hänen hevoskirjoistaan on ilmestynyt suomeksi Tähtiyön ratsastajat (2010; Reiten bis zum Horizont 2010).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 21 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 66 vrk 21 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.