Kuvaus

Käyttämättömät, 100% UV-suojaavat, ja ennen kaikkea erittäin näyttävät näköiset Moschino-aurinkolasit. Gradient-linssit ovat alalaidasta vaaleanpunertavan ruskeat ja tummenevat reilusti yläreunaa kohti. Näytillä ollut ex-demo -pari, jossa linssit pysyneet täysin virheettöminä, mutta sankojen kromipinnasta varmasti löytää suurennuslasilla minimaalisia käsittelyn ja varastoinnin jälkiä halutessaan. Taatusti siistimmät kuin yksikään käytetty pari.

Nenätallat ovat käsin taivuteltavat ja ne on helppo säätää itselle sopivaan asentoon. Mallinukelle en kuitenkaan alkanut säätää niitä sen tarkemmin, jottei talloja tule turhaan venkslattua.

Naisten reiluhko koko, ei ehkä parhaat ihan pienipäisimmille. Sisäleveys sangasta sankaan n. 137 mm, sankojen pituus 126 mm, korkeus edestä 35 mm, ulkoleveys edestä 136 mm. Linssien leveys ja väli merkintöjen mukaan 60 / 14 mm. Mukana ei tule koteloa, pelkät lasit. Satunnaisen yleismallisen suojakotelon saa halutessaan toki mukaan.

 

Postitus huutopakettina 6,90 eur. Postikulujen yhdistely onnistuu.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Sulkeutuu 11 vrk 3 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 11 vrk 3 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.