Kuvaus

Käyttämättömät Superdry-kehykset, malli Bobby, väri 003. Käyttämätön näytteillä ollut pari, jossa hintalappu tallella.

Materiaali on antiikkikäsiteltyä ruskeaa metallia, joskin sangoissa on tortoise-väristä muovia ja ihan sankojen päissä on puiset yksityiskohdat. Superdry onkin tällä hetkellä ehkä eniten yksityiskohtia ja työtunteja kehyksiinsä laittava valmistaja, ihan joitain yksittäisiä kalliita designer-brändejä lukuunottamatta. Hinta-laatu -suhteeltaan melko lyömättömät.

Kokonaiskorkeus edestä 43 mm. Sankojen sisäleveys on 132 mm, eli tuommoinen "medium-small", sopinee parhaiten ei-kauhean-isopäisille aikuisille ja teineille.  :)

Varsinainen kokomerkintä on siis tuo otsikossa mainittu 48-20-140 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus).

Alkuperäinen hintalappukin yhä paikallaan (353,00 €), joskin nettikaupoista näitä on saanut 190 euronkin hintaluokkaan. Nyt tämä yksi pari ihan oikeasti aika halvalla. Superdryn pehmopussi mukana.

Postitus 6,90 euroa. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
Sulkeutuu 92 vrk 1 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 92 vrk 1 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.