Kuvaus

Myyn pois uusia ja avaamattomia best sellereitä arkistostani. Viimeisiä viedään! 

SHISEIDO - CLEANSING FOAM - LUKSUS PUHDISTUSVAAHTO - SUPER RIITTOISA 50 ML, tämä riittää ainakin puoli vuotta oikein käytettynä. 

AIVAN LOISTAVA VIIKONLOPPUREISSUIHIN JA KESÄN MATKOILLE sillä vie vain pienen tilan eikä paina, kuten puhdistusmaito/geelipullot. 

Kasvojen puhdistaminen iltaisin on tärkein ihonhoidollinen asia, käytitpä meikkiä tai et. Se on tehtävä oikeilla tuotteilla, joka ilta. Tämä luksustuote hurmaa kaikki käyttäjänsä ja tuote kestää ikuisuuden. Suositushinta satasen molemmin puolin!

Vaahdota käsissäsi pienen pieni kynnen kokoinen määrä tätä balmia ja saat kahden käden verran hellävaraista vaahtoa, jolla puhdistat niin meikin kin kasvojesi ihon <3

FUTURE SOLUTION LX extra rich cleansing foam on Shiseidon korkealuokkainen ihonhoitosarja, joka lupaa sinulle ennennäkemättömiä tuloksia!

Se sopii kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille sekä tarpeille. Sarjan tuotteet vaikuttavat DNA-tasolla ja estävät tehokkaasti tekijöitä, jotka tekevät ihosta ärtyneen, epätasaisen ja voimattoman.

Erittäin hellävarainen ja hoitava puhdistusvaahto, joka poistaa ihon epäpuhtaudet kuivattamatta sitä. Jättää ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja raikkaaksi. Sopii myös erittäin herkälle iholle. SUOSITUSHINTA 63e/100 ml

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 22 h 57 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23,50 € Sulkeutuu 15 vrk 22 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.