Kuvaus

Huudettavana kuvan UUSI Jahti erä-/ulkoilupuku kokoa XXS. Mielestäni kuitenkin vastaa mitoiltaan kokoa S. Tarkista mitat. Värit huomattavasti tummemmat kuin kuvassa, salama valottanut todellista väriä.

Housujen mitat: vyötärö 70-74 cm ja saa säädettyä pienemmäksi vyötäröllä olevilla tarroilla. Vyötärö-haara (edestä) 28 cm ja takaa 42 cm. Housujen kokonaispituus 104 cm.

Housuissa on edessä vetoketju + nappi, lisäksi vyönlenkit. Edessä vyötärön alapuolella avoimet taskut ja molemmin puolin vetoketjulliset reisitaskut. Takana ei ole taskuja. Lahkeissa kiristysmahdollisuus tarroin. Housuissa ei ole vuorta, joten sopii siis kevät- ja syksykäyttöön.

Takin mitat: kainalo-kainalo 51 cm , olka helma edestä 68 cm, takaosa pari cm pidempi, kainalo-hihansuu 57 cm.

Takissa edessä täyspitkä vetoketju + tuulensuojalista, jossa kiinnitys nepparein. Edessä helmaosassa pussimaiset nepparein suljettavat taskut molemmin puolin. Huppu irrotettavissa, kiinnitys nepparein. Lisäksi asuun kuuluu ns. hirvikärpäshuppu, jonka voi kiinnittää myös nepparein. Hihansuissa kiristysmahdollissu tarroin, helmaosassa kuminauhakiristys. Hihoissa ja yläosassa verkkovuori, muuten tuollainen liukaspintainen vuori. Pari varanepparia kiinni vuoren sisällä pussissa.

Sopii nuorelle metsämiehelle tai metsänaiselle. Jäi meiltä pieneksi ja käyttämättömäksi kasvupyrähdyksen vuoksi. Tarkista mitat!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 20 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

52,05 € Sulkeutuu 29 vrk 20 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.