Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kulkeminen on hauskaa! Tässä on uusi tapa liikkua!

Myytävänä on uudentyyppinen kevytajoneuvo. Kaksipyöräinen tasapainokulkuneuvo eli tasapainoskootteri, englanniksi smart balance scooter tai smart electric scooter, on automaattisesti tasapainoon pyrkivä, sähköllä toimiva kulkuneuvo. Se kulkee kahdella vierekkäisellä pyörällä ja sitä ohjataan siirtelemällä omaa painopistettä. Ohjaaminen tapahtuu lähes Segwayn tyyliin nojaamalla haluttuun suuntaan. Erona on kuitenkin se, että tässä härvelissä astuin lauta on jaettu kahteen puoleen. Täten esimerkiksi kääntyminen tapahtuu nojaamalla toisella jalalla enemmän kuin toisella jne.

Maksiminopeus on 10 km/h ja yhdellä latauksella pääsee jopa 20 km matkan, riippuen käyttäjän painosta sekä tien laadusta. Uudelleen akun saa täyteen 120 minuutissa. Laitteen kokonaispaino taas on 10,5 kg, joten se kulkee portaat helposti vaikkapa käsissä.

 Euroopassa huippusuosittu kulkuväline nyt saatavissa meiltä kätevästi verkkokaupasta  http://www.ollu.fi/fi/transformer/30-ucval1-m.html

Takuu ja ilmainen kuljetus Suomessa!

Tasapainoskootterit ovat todella hiljaisia sähkökulkuneuvoja. Niistä ei oikeastaan lähde ääntä juuri ollenkaan. Tämä on mahdollisuus valita auton käyttöä korvaava ekologisempi ja joustavampi kulkutapa. Tulevaisuuden kulkupeli!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
285 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.1.2017 12:32
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset