Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Parantaa huomattavasti näkyvyyttä liikenteessä tien päällä - turvaksi kaikille teille. HORNET 3M ON MAAILMAN PARHAASTA HEIJASTAVASTA 3M Scotchlite TM Reflective materiaalista valmistettu UUSI PINKIN värinen, loistavasti heijastava ja fluorisoiva
turvavyö on tarkoitettu kaikille tien päällä liikkuville, MOTORISTEILLE, jalankulkijoille, lenkkeilijöille, polkupyöräilijöille, mopoilijoille, autoilijoille, koirantaluttajille, ratsastajille ja kelkkailijoille. Vyön fluorisoiva heijastus näkyy hyvin päivällä, aamu-ja iltahämärässä, sumussa, sateella ja yöllä pimeässä kun ajoneuvon valot kohtaavat sen. Vyö lisää huomattavasti omaa ja kanssaihmisten liikenneturvallisuutta tien päällä ja pienellä rahalla ja ON HALPA HENKIVAKUUTUS. Vyö on valmistettu käsityönä Ulvilassa. M ja L/XL kokoja. 
VYÖSSÄ ON PORTAATON KOON SÄÄTÖ JOKAISELLE OMAAN KOKOON SOPIVAKSI.Vyö puetaan päälle vasemman käden kautta pään yli.

VYÖ TÄYTTÄÄ STANDARDIN EN 13356 VAATIMUKSET. CE EN 13356. TYÖTERVEYSLAITOS, TOPELIUKSENKATU 41 A 00250 HELSINKI,ilmoitetu laitos no 0403 on tyyppitarkastanut tämän henkilösuojaimem VNp 1406/93 ja sen muutosten mukaisesti.
Pesuohje: Pyyhitään kostealla kankaalla. Tarvittaessa käsipesu miedolla pesuaineella.
Postilähetys-ja laskutuskulut 1 kpl 6.90 €,  Useampi vyö postipakettina 6.90 €. Etsimme jälleenmyyjiä, MP-kauppiaita, MP-kerhoja, MP- tarvikekauppiaita, innokkaita motoristeja. Soita puh. 050-595 9697/ Veli-Esko Rönkkö  tai veli-esko.ronkko@elisanet.fi ja kysy lisää.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
29,50 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 13.2.2017 22:33
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset