Kuvaus

Sisältää 4 elokuvaa:

Resident Evil

Umbrella Corporation on yksi maailman suurimmista biotekniikan ja lääkealan yrityksistä. Mutta syvällä maan alla, huippusalaisessa Pesäksi kutsutussa laboratoriossa tehdään kaikkien tuottavinta työtä, geenitutkimusta ja biologisia aseita. Mutta jotakin menee pahasti pieleen - tarttuva ja tappava virus pääsee laboratorion ulkopuolelle. Sen leviämistä yritetään estää lähetämällä kommandojoukot alas laboratorioon eristämään virus. Heillä on vain kolme tuntia aikaa. Perillä he huomaavat, että virus on jo ehtinyt muuttaa kaikki Pesään jääneet epäkuolleiksi. Suurin ongelma ei olekaan enää vain tikittävä kello, vaan vastassa olevat verenhimoiset zombiet ja Pesää vartioiva tekoäly - ja ne tekevät kaikkensa tappaakseen...

Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil: Apocalypse on vuonna 2004 ensi-iltansa saanut brittiläis-kanadalainen tieteiskauhuelokuva, jonka on ohjannut Alexander Witt. Elokuva on jatko-osa vuoden 2002 Resident Evil -elokuvalle. Elokuvassa on enemmän toimintaelokuvan tyylipiirteitä kuin edeltäjässään. Elokuvassa käytetään osittain Resident Evil 3: Nemesis -videopelin (1999) juonta.

Resident Evil: Extinction

Resident Evil: Tuho (engl. Resident Evil: Extinction) on vuonna 2007 ensi-iltansa saanut brittiläis-kanadalainen tieteiskauhuelokuva, jonka on ohjannut Russell Mulcahy. Elokuva on Resident Evil -elokuvasarjan kolmas osa. Elokuva oli suunnittelunimeltään Resident Evil: Afterlife, mutta nimi annettiin jatko-osalle, joka sai ensi-iltansa vuonna 2010.

Elokuva aiottiin alun perin kuvata Australiassa, mutta tuotantosyistä kuvauspaikka vaihdettiin Meksikoksi.

Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife on vuonna 2010 ensi-iltansa saanut 3D:nä kuvattu kauhu- ja toimintaelokuva. Se on Resident Evil -elokuvasarjan neljäs osa. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Paul W. S. Anderson.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 20 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 67 vrk 20 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.