Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1. Syksyn ja joulun punaista hehkuvat korkokengät: Pikku joulut lähestyvät - tyylikkäät, tummanpunaiset korkokengät antavat asuusi lisää joulun tunnelmaa... Italialaisissa kengissä kaunis, elävän näköinen nahka on hyvin säilynyt. Kengän päällisessä on siis hillitty kuviointi korkoa myöden. Kengissä on 8 cm. korot. Koko 8 ½ - eli vastaa n. 39-40 ½ = 24,6 cm.

2. Syksyyn ja jouluun viininpunaiset korkokengät: Espanjalaiset korkokengät sopivat tyylikkyytensä ansiosta niin arkeen kuin juhlaankin... Penelope-merkin kengissä on hillitty viininpunainen, aitoa nahkaa oleva päällinen. Korot ovat 6 cm. Koko: 41.

3. Tyylikkäät, uuden veroiset korkokengät: Mustat, Ara-Elegance -korkokengät sopivat sekä arkeen että juhliin... Kengät ovat aitoa nahkaa! Uuden veroisissa kengissä on hyvä nyppyläinen pohja - liukastumista ei siis tarvitse pelätä! Kengissä on 5 cm. korot. Koko 7 - eli 37-38.
Korkokenkäparit: 20 euroa / kpl.

4. Clarks-merkin nahkasaapaat joka menoon... Vain vähän käytetyt Clarks-merkin nahkasaappaat ovat hyvä valinta alkuvuoden rientoihin - muita menokenkiä et tarvitsekaan! Tyylikkäissä saappaissa on sisäsyrjällä pitkä vetoketju, joten pukeminen on helppoa. Molempien kenkien ulkosyrjää koristavat kauniit solkikoristeet - yksi pieni ylhäällä varressa ja kaksi alhaalla! Saappaissa on 3 cm. korot. Koko: 7 - eli 37-38.
Saappaiden hinta: 35 e.
Kaikista kengistä saatu tuotto suunnataan lyhentymättömänä liikuntavammaisen nuoren yliopisto-opintojen tukemiseen!

Yhteydenotto / nouto / maksu: Olen parhaiten tavoitettavissa kotisähköpostini välityksellä. Voit toki kirjoitella kommenttejasi alla olevaan kirjoitusboxiin ja halutessasi jättää tarjouspyynnön.  Näillä tavoilla sovimme sinulle parhaimman lähetystavan tai noutoajan. Näin voit halutessasi tehdä myös hintatarjouksen! Hinnassa olen huomioinut jo mahdolliset postituskulut - eli saappaat pystyn hyvin postittamaan! Jos liikuskelet täällä päin, olet toki tervetullut kotiini tekemään hyvät kaupat - ja löytämään jotain muitakin laadukkaita kenkiä ja vaatteita! Meille on helppo tulla vaikka lähijunalla. Maksu suoritetaan sopimuksen mukaan verkkopankilla tai käteisellä noudon yhteydessä.
HUOM! Voit luonnollisesti ostaa joko yksittäisen tai kaikki parit kerralla - hinta on ainakin alhainen laatukengistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
20 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 13.1.2017 18:10
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset
17.11. klo 22:07

Moikka! Punaiset korkkarit ovat liian pienet :(

15.11. klo 18:34

Moikka! Mitä kokoa nuo 1. kohdan korkokengät vastaavat ( 8 1/2 ) ?

15.11. klo 20:25

Heippa,
ja kiitos kiinnostuksestasi kauniin punaisia korkkareita kohtaan! 8 ½ tarkoittaa 40 ½. Katsoin vielä Wikipediasta, joka antaa tiedon 15 cm. Eli tehräänkös hyvät kaupat?
Y.T Heidu

8.11. klo 0:08

Hyvää iltaa, minua kiinnosta italialaiset kengät n.3!

8.11. klo 11:03

Hyvää päivää! Mukava kuulla, että hienot, tyylikkäät ja vain vähän käytetyt kengät kiinnostavat! Lähetän ne heti huomenna sinulle, kunhan klikkaat tuotesivuston ostetuksi! Tänä iltana ilmoitan s-postitse sinulle tilinumeroni! Y.T Heidi