Kuvaus

(968) Huudettavana kuvan vaatepaketti tytölle koossa 152/158 cm. Paketti sisältää:

Kahdet uudenveroiset farkut, joista toiset ns. leggingsmalliset ja toiset normaalit 5-taskufarkut, joissa kulutusefektejä ja kivoja vetskarikoristuksia. Kummissakin kapeat lahkeet. Molempien farkkujen vyötärönympärys on 74 cm. Ovat joustofarkkkuja, joten joustavat ja venyvät käytössä. Leggingsfarkuissa kokona 158 cm, toisissa kokona 29/30, mutta ovat siis vyötäröltä ja pituudeltaan samankokoiset.

Mustat uudenveroiset leggingsit, joissa valkoisia pieniä tähtien kuvia kauttaaltaan. Näissä kokona 150 cm, mutta menevät kyllä vielä kokoa 152 cm käyttävälle.

Valkoinen hieman pidemmänmallinen jo paljon käytetty T-paita. Edessä teksti LOVE Love on Not ME. Valkoinen väri jo pesuissa harmaantunut ja pinnassa hieman nyppyä. Sopii koti-tai yöpaidaksi, koko 152/158 cm.

Luonnonvalkoinen/raidallinen paksumpi neuletakki hupulla. Hupussa vaaleanpunainen teddykarva sisäpuolella, huppu kiinteä. Edessä täyspitkä vetoketju. Takki kauttaaltaan nurjaa neulosta ja hihansuissa ja helmassa resorineulos. Lapussa kokona 170/176 cm , mutta vastaa otsikon kokoa. Ehjä, siisti ja tahraton. Hieman nyppyyntymistä pinnassa, ei kuitenkaan häiritsevästi. Materiaali 100% akryyli.

HUOM! Kuvassa oleva musta toppi on jo myyty ja ei siis kuulu pakettiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 8 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,05 € Sulkeutuu 102 vrk 8 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.