Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Väinö Simojoki: SATEENKIITTÄJÄT. 1998 Suomen Lähetysseura, Kohtauspaikka 4. Nidottu kirja (21 x 12 cm), jossa on 259 tekstisivua ja kahdeksan valokuvasivua, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Sateenkiittäjät (1998) -kirja on ilmestynyt Suomen Lähetysseuran Kohtauspaikka-kirjasarjassa. Ambomaan piinallisen pitkän kuivan ajan jälkeen sateet lankeavat maahan kuin Jumalan armo ja siunaus. Koko luonto herää elämään, ja ylimpänä kaikuu sateenkiittäjäsirkkojen ylistys. Lähetystyöntekijä odottaa myös Jumalan siunauksen sadetta ja toivoo saavansa itsekin olla sateenkiittäjä. Väinö Simojoen muistiinpanot vuosilta 1964-1973 kertovat todenmakuisesti lähetystyön arkipäivästä ja suomalaisperheen elämästä Afrikan olosuhteissa. Kuin vaivihkaa taustalta alkaa kuulua Namibian itsenäisyystaistelun voimistuva kumu. Kirja sisältää myös 15-vuotiaana Suomeen palanneen Pekka Simojoen Namibia-aiheisia lauluja (Jeesus voitti kuoleman vallan, Kaipaus, Kaikki lapset maan, Herra, siunaa Namibiaa ja Päällä Afrikan maan -laulujen nuotit ja sanat).

Väinö ja Aila Simojoki toimivat Suomen Lähetysseuran kautta Uusherätyksen nimikkolähetteinä Namibiassa kahdeksan vuoden ajan 1964-1973. Perheessä oli viisi lasta, joista tuleva gospelmuusikko Pekka Simojokikin (s. 1958) eli lapsuudessaan Namibiassa.

 

2. Roy ja Sirpa Rissanen: PELTILINTU. 1998 Suomen Lähetysseura. 199-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi (nurkissa vähän kulumaa), itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Peltilintu (1998) on kirja miehestä, jonka vaiheista ei puutu vauhtia eikä tarkoitusta. Roy Rissanen käsittää eräänä päivänä monien sekoilujen jälkeen, että Jumala on olemassa. Pian hänelle on päivänselvää, mitä hän elämältä seuraavaksi tahtoo: hän aikoo lentää Jumalan kunniaksi. Väliäkö sillä, ettei hän ole vielä koskaan ohjannut konetta. Neljän vuoden kuluttua Roy on päässyt päämääräänsä. Hän lentää Tansaniassa Mission Aviation Fellowshipin konetta ja hänet tunnetaan heimonimellä Mkude. Sirpa ja Roy Rissasen tekstiä sävyttävät niin syvä tragiikka kuin letkeä huumorikin, kaikki mikä maistuu tosi elämältä.

Roy ja Sirpa Rissanen avioituivat helmikuussa 1990. Saman vuoden syksyllä he olivat Suomen Lähetysseurakunnan lähetyskurssilla. Sen jälkeen perhe ­– vanhemmat ja 1991, 1992 ja 1993 syntyneet tyttäret – oli Englannissa ja Kaliforniassa ennen lähtöä Tansaniaan heinäkuussa 1993. Perhe muutti Keniaan 1997 ja työskenteli edelleen MAF:n ja Suomen Lähetysseuran palveluksessa. Roy lensi paitsi yksimoottorisia kuusipaikkaisia Cessnoja myös neljätoistapaikkaista Cessna Caravaia usein Sudaniin ja Somaliaan. Sittemmin Rissaset ovat siirtyneet Israeliin lähi-idän lähetystyöhön.

Mission Aviation Fellowship (MAF) on vuonna 1945 perustettu kristillinen monikansallinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia tai ryöstöjen vuoksi vaarallisia liikkua. Lentäjiä, mekaanikkoja ja radioasentajia ovat MAF:lle Suomesta lähettäneet mm. Suomen Lähetysseura, Kansanlähetys ja Suomen Vapaa ulkolähetys. Lähettävä järjestö vastaa lähetin palkkauksesta ja sosiaalieduista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 17 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 73 vrk 17 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.