Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UUSI KIRJA-sarja Hintaan lisätään toimituskulut 8e


Kruunu ja valtikka - Vallankumouksen vuosisata 1. osa

Judith Pella, Michael Phillips

Judith Pella ja Michael Phillips ovat kirjoittaneet unohtumattoman sukutarinan tsaarin loisteliaasta elämästä ja talonpoikien kamppailusta Venäjän mahtavilla aroilla. Kahden suvun elämä kietoutuu yhteen, ja nuoren Anna Bureninin elämä muuttuu kertaheitolla, kun tyttö palkataan tsaarin juonittelevaan hoviin. Kun aateliset juhlivat uutta vuotta legendaarisessa Talvipalatsissa, vallankumouksen siemenet jo puhkevat oraalle ja rakkauden kaksoiskäsky joutuu koetukselle.


 

Kahtia jaettu kansa - Vallankumouksen vuosisata 2. osa

Judith Pella, Michael Phillips

Turkin sota on päättynyt, ja kumoukselliset aatteet leviävät Venäjällä. Levottomuudet iskeytyvät myös Fedortenkojen palatsiin. Ruhtinas Viktor ajautuu vaikeuksiin, eikä hänen tyttärensä Katarina aavista vaaraa, jolla leikittelee. Punakapinallinen Pavel Burenin ei luovu näkemyksistään ja ajaa sisarensa hankalaan välikäteen. Kahden rakkauden loukussa Anna Burenin joutuu tekemään ratkaisun. Antaako usko Jumalaan vastauksia, joihin politiikka ei pysty? Sarjassa on aiemmin ilmestynyt Kruunu ja valtikka. Seuraava osa ilmestyy lokakuussa 2008.

 

 

Vallankumouksen varjo - Vallankumouksen vuosisata 3.osa

Judith Pella, Michael Phillips

Fedortsenkon ruhtinasperheessä juhlitaan juhlimasta päästyään. Kamarineiti Anna miettii elämäänsä Katykissa, kun Pietarissa odotetaan ruhtinas Sergeitä palaavaksi maankarkotuksesta. Tsaariperheen ilonpitoa varjostavat vallankumouksellisten uhkaukset tsaarin kaatamiseksi. Kun elämä on vaakalaudalla, voiko usko Jumalaan tarjota turvan?
 

Isänmaan perilliset - Vallankumouksen vuosisata 4. osa

Judith Pella

Judith Pella jatkaa Michael Phillipsin kanssa aloittamaansa sukutarinaa Venäjän vallankumouksen päivistä. Ruhtinas Dimitri Remizov palaa Venäjälle kahdeksantoista vuotta tyttärensä Marianan syntymän jälkeen. Vaikka tytär on äitinsä ilmetty peilikuva, hänet on kasvatettu maalaistytöksi, eikä hän ole varma, pystyykö hän astumaan yläluokkaiseen asemaan mahtavan Venäjän hallitsijasukuun. Sergei ja Anna piilottelevat maan alla Annan kotikylässä ja joutuvat ratkaisemaan, pitävätkö perheensä turvassa vai palaavatko hallituksen vakoilevien silmien alle Pietariin.
 

Vapauden sarastus - Vallankumouksen vuosisata 5.osa

Judith Pella

Nuori ruhtinatar Mariana totuttelee aristokraattiseen elämään mutta kaipaa elämäänsä muutakin kuin jalokivien hohdetta. Mantsurian rajalinjoilla taistelun tuoksinassa hän antautuu hoitamaan haavoittuneita. Pietarissa vallankumoukselliset voimat vahvistuvat. Yksi mies vannoo kostoa, ja hänen päämääränsä on tuhota Mariana, tämän perhe ja kaikki, joita tämä rakastaa. Vihollinen ei kuitenkaan ole ottanut huomioon Jumalaa, jonka varjelus lepää Marianan elämän yllä.
 

Punainen aamu - Vallankumouksen vuosisata 6. osa

Judith Pella

Vuoden 1905 verinen sunnuntai herättää toivon, että vallankumous olisi sittenkin voitettu, mutta vain lisää väkivaltaa on tiedossa. Anna Fedortsenkon perhe on revitty hajalle, ja hänen poikiensa elämä on saanut uuden suunnan. Kapina kytee kodissa, kun veljekset ovat valinneet puolensa. Kun Venäjä on juuri selvinnyt maailmanpalosta, sisällissota odottaa ovella. Miten Fedortsenkon perhe selviää bolshevikkien ottaessa vallan?
 

Verellä sinetöity - Vallankumouksen vuosisata 7. osa

Judith Pella

Vuoden 1917 Venäjä on keskellä poliittista painajaista, väkivaltaisten ja häikäilemättömien miesten taistellessa vallasta. Väliaikainen hallitus on katastrofin partaalla vallanhaluisten bolsevikkien ympäröidessä heitä kuin vihainen susilauma. Tsaari Nikolai perheineen on joutunut vangiksi ja pelinappulaksi tähän tappavaan peliin. Sekasorron keskellä Anna Fedortsenkon pojat joutuvat kasvokkain henkilökohtaisten ja poliittisten valintojensa seurausten kanssa. Musta pilvi roikkuu Venäjän keisarikunnan yllä sen kulkiessa kohti tuntematonta tulevaisuutta. Tuovatko Fedortsenkojen ja Bureninin perhettä kantaneet rakkaus ja usko valoa pimeyden keskelle?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 20:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.