Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Best of Volume I on yhdysvaltalaisen hard rock -yhtyeen VAN HALENIN ensimmäinen kokoelma-albumi. Se  julkaistiin vuonna 1996. Kappaleita "Humans Being", "Can't Get This Stuff No More" ja "Me Wise Magic" ei ollut aikaisemmin julkaistu albumilla, mutta kaikki kappaleet julkaistiin singleinä, joista parhaiten myivät "Humans Being" ja "Me Wise Magic" Mainstream Rock Tracks -listan ykkösinä.

Kappaleissa "Can't Get This Stuff No More" ja "Me Wise Magic" lauloi yhtyeestä erotetun Sammy Hagarin tilalla yhtyeen ensimmäinen vokalisti David Lee Roth. Kappaleita on albumilla Van Halenin kaikilta aikaisemmilta kymmeneltä studioalbumilta paitsi Diver Downilta. Kokoelma on myynyt 3-kertaista platinaa Yhdysvalloissa eli yli 3 miljoonaa kappaletta ja on yhtyeen menestynein kokoelma.

Levy on UUSI. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

"Eruption" – 1:42

"Ain't Talkin' 'Bout Love" – 3:47

"Runnin' with the Devil" – 3:32

"Dance the Night Away" – 3:04

"And The Cradle Will Rock..." – 3:31

"Unchained" – 3:27

"Jump" – 4:04

"Panama (kappale) " – 3:31

"Why Can't This Be Love?" – 3:45

"Dreams (kappale)" – 4:54

"When It's Love" – 5:36

"Poundcake" – 5:22

"Right Now" – 5:21

"Can't Stop Lovin' You" – 4:08

"Humans Being" – 5:10

"Can't Get This Stuff No More" – 5:14

"Me Wise Magic" – 6:05

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 18:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.