Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Tallenna parhaat koulumuistosi tähän hienoon vuosikirjaan! Lisää siihen henkiökohtaiset tietosi, lempijuttusi, hauskat muistosi sekä suosikkivalokuvasi ja säilytä tärkeät esineesi sivujen välissä olevissa taskuissa. Näillä sivuilla muistosi säilyvät ikuisesti."

Tämä ihana DIY - vuosikirja on kovakantinen. Sivut ovat kartonkia ja tuossa kierrekannassa kiinni niin että jokainen sivulehti muodostaa taskun jonne voi laittaa kirjeitä, elokuvalippuja , korteja tai pääsylippuja muistoksi.

Tyttäreni sai tämän lahjaksi, muttei ollut innostunut tätä täyttämään ja toi sen nyt siivoillessaan myyntiinlaitettavaksi. Minusta aivan ihana!

Kirjassa käydään läpi: Vuosi elämästäni! Kouluvuoteni , Kouluaineeni , Opettajani , Koulukaverini , Onnenpäiviä , Parhaat palat , Trendisetterinä , Vuoden suosituimmat , Olenpas minä hyvä! , Perheeni , Luokkaretket , Hengailua , Maailman paras bändi! , Kuvagalleria , Tulevaisuudensuunnitelmani ja Yhteenveto kouluvuodestani.

Koko 25 x 20 x 2,3 cm.

Kirjan takakannessa huomasin tuon pyöristetyn kierreosan ja takanannen syvennyksessä 1,5 cm alareunasta pienen painauman... voi olla että on ollut jo uutenakin...

lapselle , kouluvuoteni , vuosikirja , muistokirja , askartelu , tee se itse - albumi , tytölle 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.