Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Velipuoli / Halvbroren / The Half Brother (2DVD) uusi ja muoveissa

Sukusaaga Nilsenin perheen neljästä sukupolvesta.

Voitonpäivänä 1945 tuntematon mies raiskaa Veran ullakolla. Sen seurauksena syntyy Fred. Viiden vuoden päästä syntyy Barnum. Velipuolet kasvavat sodanjälkeisessä Oslossa kodissa, jota hallitsevat naiset.

Barnum ei onnistu ystävystymään koulussa kenenkään kanssa ja saa olla rauhassa vain kun isoveli Fred on paikalla. Kun Barnum on vielä alle teini-ikäinen, Fred kuitenkin katoaa. Fredistä tulee uusi lenkki suvun kadonneiden miesten ketjuun.

Vuonna 1986 Barnum ja hänen tyttöystävänsä menevät ullakolle katsomaan, löytyisikö sieltä jotakin heidän uuteen yhteiseen kotiinsa. Barnum löytää ullakolta äitinsä kameran, jonka sisällä on kehittämätön filmi. Yhdessä kuvassa on 22 vuotta sitten kadonnut velipuoli Fred. Barnum päättää ehdottomasti löytää hänet.

Perustuu: Lars Saabye Christensenin kansainväliseen menestyskirjaan

Pääosissa: Nicolai Cleve Broch, Frank Kjosås, Mariann Hole, Marianne Nielsen, Oskar Sandven Lundevold, Agnes Kittelsen, Vibeke Juel Bugge, Henrik Holm, Jon Øigarden, Ola G Furuseth, Ghita Nørby, Janne Kokkin, Anne Ryg, Fridtjov Såheim, Henrik Holm

Valmistusvuosi: 2012

Kesto: noin 6 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 3 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 2 vrk 3 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.