Kuvaus

Peter Strauss jälleen veren maku suussa uudessa kovassa filmissä!
Peter Strauss on pääosassa väkevässä elokuvassa, joka kertoo amerikkalaisen vankilan julmasta todellisuudesta. "Kovin filmi, minkä koskaan olen tehnyt", sanoo Strauss itse. "Roolini eliniäksi tuomittuna vankina 'Rain Murphynä' oli todellinen haaste."
Folsomin vankilassa on 1300 vankia. Useimmat heistä on tuomittu murhista pitkäaikaisiin rangaistuksiin. Vankilassa on muurit jopa sisäpuolella. Selliosastot on jaettu erilaisten vankiryhmien mukaan. Siedettävä olo Folsomissa ei ole edes unelmissa mahdollista, mikäli yrität noudattaa ulkopuolisen yhteiskunnan pelisääntöjä. Täällä on voimassa aivan toisenlaiset lait. Se, joka ei ole tarpeeksi kova, jää armotta häviölle.
Peter Straussin roolihenkilö 'Rain Murphy' joutuu mahdottoman valinnan eteen. Jos hän rikkoo vankien sääntöjä, hänellä olisi mahdollisuus saada vapautus elinikäisestä tuomiostaan. Folsomin johtaja rohkaisee häntä yrittämään.
Kysymys on vain siitä, kykeneekä Murphy pysyttelemään hengissä muurien sisällä riittävän kauan, jotta hän pääsisi ulos nauttimaan vapaudestaan...

Ohjaus:
Michael Mann

Käsikirjoitus:
Patrick J. Nolan
Michael Mann


Näyttelijät:
Peter Strauss
Richard Lawson
Roger E. Mosley
Brian Dennehy
Geoffrey Lewis
Billy Green Bush
Ed Lauter
Beverly Todd
William Prince
Miguel Pinero
Richard Moll
Edmund Penney
Burton Gilliam
Ji-Tu Cumbuka
Wilmore Thomas

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 1 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 51 vrk 1 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.