Tuote on myyty käyttäjälle drone76 hintaan 20,40 €

Kuvaus

Hyväkuntoinen suominauha James Bond -klassikosta.

Tämä nauha on Warner Home Videon vuokralta poistettu julkaisu.

Nauha on hyvässä kunnossa ja se johtuu ainakin osaksi siitä syystä, että kasetti on hyvälaatuinen "made in UK" -nauha.

Kannet ovat messevät pehmeää muovia olevat ns. isot "molokannet", ja vielä ihan viralliset Warner Home Videon kannet sisäkansien logolla.

Kotelossa on kyllä vähän sanomista. Ei parhaassa mahdollisessa kunnossa mutta ei vielä hirveässäkään. Kannessa on vielä VIP-Videon vuokratarra ja sen päällä vielä vuokralta myyntiin laittamisen jälkeen liimattu hintalappu. Joitain muita tarranjäämiä on myös.

Kasetti itsessään on tosiaan erittäin hyvässä kunnossa. Kuvakaappauksia ottaessa en törmännyt häiriöihin lainkaan. Tästä syystä kallistun laittamaan kunnoksi tyydyttävän sijasta hyvän.

Elokuvassa tällä kertaa James Bond lähtee timanttien salakuljettajien perään ja päätyy Las Vegasiin, jossa alkaa paljastua rikollisten todelliset motiivit, joihin liittyy niinkin messevä asia kuin avaruuslaser.

Tämä oli Sean Connery viimeinen ns. "virallinen" Bond. Hän teki yli kymmenen vuoden päästä vielä yhden Bondin, Älä kieltäydy kahdesti, mutta se oli käytännössä vain uusi versio Pallosalamasta ja muutenkin toisen studion elokuva eikä käytännössä osa virallista Bond-kaanonia. Tätä siis pidetään yleisesti viimeisenä Conneryn oikeana Bondina.

Alkuperäinen nimi: Diamonds Are Forever

Ohjaus: Guy Hamilton
Rooleissa mm. Sean Connery, Jill St. John, Charles Gray, Lana Wood, Jimmy Dean, Bruce Cabot, Putter Smith, Bruce Glover, Norman Burton, Desmond Llewelyn, Lois Maxwell

Hintaan lisätään postikulut 6,90e.
Noilla kuluilla saat 1-6 vhs-kasettia samaan pakettiin.
Jos ostat yli 6 kasettia, postikulut ovat 8,90e.

Yhdistelen postikuluja myös muista kohteista.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.