Tuote on myyty käyttäjälle Sebuu32 hintaan 18,05 €

Kuvaus

Logic 3 valopyssy mallia PS099L. En saa ainakaan omalla kuvaputkitelekkarilla toimimaan tätä. Sen verran testattu ja todettu muutama viikko sitten, että virta tulee härveliin, ja esim. luisti (vai mikä tuon aseen osan nimi nyt onkaan) liikkuu kun painaa liipaisimesta mutta pelit eivät reagoi osumaa. Ei väliä onko laserpiste päällä vai ei. Sitä ennen ollut muutaman vuoden komerossa käyttämättömänä. Edellä mainitun perusteella myyn tämän viallisena toiselle harrastajalle. Paketti löytyy mukaan, mutta se on kyllä aikas kärsineen oloinen.

Peleistä vielä sen verran että kotelot ovat ehjiä. Endgame levy erinomaisessa kunnossa. Crisis Zonessa sen sijaan pelilevyssä ikävä kyllä useampia naarmuja joista muutama ehkä jokseenkin syvän oloisia. Mutta ei nyt kuitenkaan ihan lasinalusen tasoa, saattanut olla jopa aikuisella ennen minua.

Kohteen kunnoksi määrittelin heikon tuon pyssyn takia, vaikka Crisis Zone ehkä voisi täyttääkin jopa tyydyttävän määritelmän ja Endgamehan on ihan hyvässä kunnossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
18,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 16:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.3. klo 18:44

Onko postitus mahdollinen?

23.3. klo 19:00

Sattui löytymään sopiva laatikko, joten on mahdollista. Matkahuollon M-pakettina 7,95e kuluilla onnistuu lähetys, päivitän tämän vaihtoehdon kohta tähän kohteeseen. Menee ikävä kyllä karvan verran yli yhden kilon, joten ei onnistu S-pakettina.