Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!


Uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa. Pahvisen slipcasen etukannen vasen yläkulma oli jo saadessani tämän hieman painunut sisään, koska slipcase on jostain syystä normaalia paksumpi. Tavallisesti slipcaset ovat napakasti muovikotelon päälle sujahtavia, 16 mm paksuja, mutta Wantedin slipcase on 20 mm paksu, vaikka sen sisällä on normikokoinen muovikotelo. Muovikotelon ja slipcasen sisäpintojen väliin jää siis yhteensä lähes 4 mm väljää...

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).

 

" Mark Millarin sarjakuvaan perustuva toimintaelokuva kertoo tarinan apaattisen nobodyn muuntumisesta ainutlaatuiseksi oikeuden puolesta taistelijaksi. 25-vuotias Wesley Gibson (James McAvoy) oli maailman katkerin kotona nysvääjä, jota hänen pomonsa haukkuu, tyttöystävä pettää ja jonka elämä n jatkuvaa eteenpäin raahautumista. Kenenkään mielestä hänestä ei ikinä tulisi mitään. Sitten hän tapaa naisen nimeltä Fox (Angelina Jolie).

"Wesin salamurhaajaksi paljastuneen isän kuoleman jälkeen Fox värvää hänet Fraternityyn, salaseuraan joka kouluttaa Wesin kostamaan isänsä kuoleman päästämällä hänen piilevät voimansa valloilleen. Foxin opettaessa häntä supernopeudella reagoivaksi ja ilmiömäisen ketteräksi, Wes huomaa seuran elävän ikivanhan ja rikkomattoman säännön mukaan: toteuttaa Kohtalon antamat tappokäskyt..."



R2-aluekoodi.
Muovikotelo, englanninkieliset kannet + pahvinen metallinhohtoinen slipcase.

DD5.1-ääni

2.35:1 anamorfinen 16:9 kuva.

Tekstitys (takakannen mukaan):
Suomi (vaan eipä löydykään!), ruotsi, norja, tanska, englanti, ym.

Ekstrat:
» Behind the Scenes: Viper Chase
» Featurette: A Set Tour



Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 8 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,33 € Sulkeutuu 50 vrk 8 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.