Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Weis, Hickman, Perrin : Mielen demonit Parhaat tarinat
Dragonlance-saga Jalava 1999 sidottu = kovakantinen kansipaperi
sivut ok, nimmari mustattu, kansipaperi repeämiä
NOVELLEJA
Hikoillen ja ponnistellen, kompastellen mustan kaapunsa helmaan Akar raahasi tajutonta ritaria epätasaisella maalla. Maagikko oli kyllä vahva, mutta hän oli tottuneempi istumaan tutkimassa loitsujaan. Akarin oli pakko pysähtyä välillä levähtämään ja lepuuttamaan kivistäviä lihaksiaan. Hän vilkaisi olkapäänsä yli ja arvioi, miten pitkälti matkaa oli vielä.
Hän näki Nuitarin mustassa valossa linnoituksen raunion, tomuksi murentuneet kivimuurit. Silta ojentui halkeilleelta lattialta ulospäin, aavemaista valoa hohtava silta. Sillan toisessa päässä varjomaiset hahmot ojentuivat innokkaasti käsiää häntä kohti. Ontot äänet huutelivat anellen vapauttamaan heidät, päästämään pimeyden legioonat valloilleen.
”Ritari, vielä hetki, niin sinä pääset tästä elämästä, ja minä pääsen sinusta, ja siitä me molemmat olemme kitollisia”, Akar murisi ja kumartui taas tehtäväänsä.
Nicholas oli palannut tajuihinsa, sysännyt pois varjot, jotka olivat suoneet hänelle siunatun helpotuksen hänen tuskistaan. Mutta haavojen tuskaakin pahempi oli katkera tieto siitä, että hän olisi, vaikkapa kuinkakin syyttömänä, vastuussa pahan pääsemisestä takaisin maailmaan.
Kolmen tunnetuimman Dragonlance-tarinoiden kirjoittajan lyhyitä kertomuksia tutusta fantasiamaailmasta. Kokoelma käsittää yhdeksän suomeksi ennen julkaisematonta novellia. (takakansiteksti)
Kaikki suvisun kohteet suvisun eli kesäaurinko
paketti (postipaketti 15 kirjaa vakiohinta) (RHka)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 14:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.