Kuvaus

Tuotteen Western Digital Blue SA510 M.2 500 GB Serial ATA III kuvaus


Western Digital Blue SA510 M.2 500 GB Serial ATA III

Tervetuloa uuteen aikakauteen tallennustilassa Western Digital Blue SA510 M.2 -levyn avulla! Tämä korkealaatuinen SSD-levy tarjoaa uskomattoman nopeuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn, joka nostaa tietokoneesi uudelle tasolle.

Nopea suorituskyky

Blue SA510 M.2 -levy hyödyntää SATA III -teknologiaa tarjoten erinomaisen nopeuden ja suorituskyvyn. Sen avulla voit siirtää suuria tiedostoja tai käynnistää sovellukset nopeasti ilman viivettä.

Tehokas tallennustila

Tämä 500 GB:n SSD-levy tarjoaa runsaasti tallennustilaa tärkeille tiedostoillesi. Voit tallentaa valokuvia, videoita, musiikkia ja paljon muuta ilman huolta tilan loppumisesta. Lisäksi se parantaa merkittävästi tietokoneesi käynnistymisnopeutta ja tiedostojen latausaikoja.

Luotettava ja kestävä

Western Digital on tunnettu laadustaan ja kestävyydestään, ja tämä Blue SA510 M.2 -levy ei ole poikkeus. Levy on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan luotettavan tallennusratkaisun. Voit luottaa siihen, että tiedostosi ovat turvassa ja saat hyviä suorituskykyä pitkään.

Helppo asennus

Asennus on helppoa ja nopeaa. Blue SA510 M.2 -levy liitetään suoraan tietokoneesi emolevyyn, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kaapeleista tai liitännöistä. Parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme asennusta kokeneemman käyttäjän avustuksella.

Tilaa Western Digital Blue SA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 9 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.