Kuvaus

Tuotteen Western Digital Red SA500 M.2 2 TB Serial ATA III 3D NAND kuvaus


Western Digital Red SA500 M.2 2 TB Serial ATA III 3D NAND

Western Digital Red SA500 M.2 2 TB Serial ATA III 3D NAND on erinomainen valinta, kun tarvitset luotettavaa tallennustilaa. Tämä M.2 SSD-asema tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden päivittäisiin tiedonsiirtoihin.

Ominaisuudet:

  • Suuri tallennuskapasiteetti - 2 TB tilaa varastoida valokuvia, videoita ja muita tärkeitä tiedostoja.
  • Nopeat tiedonsiirtonopeudet - Serial ATA III -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron, joten tiedostojen siirtäminen ja avaaminen on nopeaa ja tehokasta.
  • 3D NAND -tekniikka - Tämä SSD-asema hyödyntää 3D NAND -tekniikkaa, joka tarjoaa suuremman tallennuskapasiteetin ja paremman suorituskyvyn verrattuna perinteisiin NAND-piireihin.
  • Luotettava ja kestävä - Western Digital Red -sarjan asemat ovat suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa tallennustilaa pitkäksi aikaa.

Olipa kyseessä valokuvien varmuuskopiointi, pelien lataaminen tai nopea tiedostojen siirto, Western Digital Red SA500 M.2 2 TB Serial ATA III 3D NAND -asema on täydellinen valinta. Luota tähän luotettavaan ja suorituskykyiseen tallennusratkaisuun ja varmista, että tärkeät tiedostosi ovat aina turvassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 12 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.