Kuvaus

Tuotteen Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB SAS kuvaus


Western Digital Ultrastar He12 3.5 12000 GB SAS

Tervetuloa Western Digital Ultrastar He12 3.5 -kiintolevyn maailmaan. Tämä huippuluokan kiintolevy tarjoaa sinulle uskomatonta tallennuskapasiteettia ja luotettavuutta. Olipa kyseessä suuren mittakaavan yrityksen tarpeet tai kotikäyttäjän tallennustarpeet, tämä WD Ultrastar He12 on täydellinen ratkaisu.

Luotettava tallennusratkaisu

  • Tämä kiintolevy tarjoaa jopa 12000 gigatavua tallennustilaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen koon tai määrän rajoituksista.
  • SAS-liitäntä varmistaa nopean ja luotettavan tiedonsiirron, joten voit siirtää ja tallentaa tiedostoja vaivattomasti.
  • WD Ultrastar He12 -kiintolevy on suunniteltu toimimaan jatkuvasti ja kestämään pitkäaikaista käyttöä, mikä tekee siitä luotettavan ja kestävän tallennusratkaisun.

Monipuolinen käyttö

  • Tämä kiintolevy sopii erinomaisesti sekä yrityskäyttöön että kotikäyttöön. Voit tallentaa ja varmuuskopioida tärkeät tiedostosi, kuvat, videot ja paljon muuta ilman huolta tallennustilan loppumisesta.
  • WD Ultrastar He12 tukee myös useita erilaisia järjestelmiä ja sovelluksia, joten voit integroida sen helposti nykyiseen tallennusympäristöösi.

Olitpa sitten ammattikäyttäjä tai kotikäyttäjä, Western Digital Ultrastar He12 3.5 tarjoaa sinulle luotettavan, kestävän ja monipuolisen tallennusratkaisun. Siirrä tiedostot nopeasti, tallenna tärkeät tiedot turvallisesti ja n

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.