Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä laadukas ja tehokas Wilfan ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen. Paketit avaamattomia. Tuli "halvalla" muiden kodinkoneiden kanssa, mutta ei olekaan tarvetta kotona. Uudessa kodissa olikin poistoilmalämpöpumpussa viilennys ominaisuus, niin tämä on tarpeeton itselleni. Mielellään myyn tämän sitä tarvitsevalle. Palautuskin kauppaan on mahdollinen, joten naurettavat tarjoukset ja vaihtotarjoukset voi jättää tekemätttä. Jättäisin muuten itselleni odottamaan mökin pumpun lahoamista, mutta ei ole tilaa oikein säilyttää. Olen nyt viikon 13 perjantaihin asti mökillä Luopioisilla, joten kuljetus järjestyy tosiostajalle Pirkanmaan alueella ilman lisäkuluja. Perjantaina aamupäivästä lähden kotiin Rajamäelle(05200) ja sieltä voi tulla noutamaan tämän sen jälkeen. Kuljetus toki onnistuu perjantaina johonkin matkan varrelle myös(HML/RIIHIMÄKI/HYVINKÄÄ jne).

Lisätietoja pumpusta:

https://www.gigantti.fi/product/kodin-pienkoneet/ilmastointi-ja-lammitys/lammitys/ilmalampopumput/wilfa-ilmalampopumppu-hp-5500-nordic/469080

Ei vaihtoa muuhun kuin rahaan!

Ps. Tarvittaessa onnistuu myös Schenkerin toimitus Suomen rajojen sisäpuolella ilman lisäkuluja viikolla 14 ja eteenpäin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 000 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 10:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.