Tuote on myyty käyttäjälle 1376 hintaan 50 €

Kuvaus

Myyntiin hieno ja toimiva jäätelökone ensikesäksi. Muutaman kerran kokoiltu ja makoisat sekoitusjäätelot tehty omista tuotteista ja toimii todella hyvin. Nyt edullisemmin kuin gigantti myy vain nimellisosalla hieno kone. Kone painaa 12kg ja ei ole mikään rihveli, vaan jäähdyttää ainekset jäätelöksi. Helppo pitää puhtaana, kippo lähtee nostamalla koneesta irti ja voi pestä käsin tai astianpesukoneessa tilavuus 1,5L. Sekoitussiivilän saa irti ja pestyä. Ei kolhuja kuin uusi. Toimitus mieluummin nouto, koneen paino voi olla toimitettaessa vähän hankalaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vastaa paketin/kirjeen kuljetuksessa mahdollisesti tulleista vaurioista jos toimittaja pakettia kohtelee kovakouraisesti. Suojaan tuotteen/tuotteet aina mahdollisimman hyvin esim kuplamuovi tms. niin ettei normaalikäsittelyssä pitäisi vaurioita tulla. Huutokaupan kohteet myydään siinä kunnossa kuin se on myyntihetkellä kts. kuvat tai kuvaus tai kysy ennen huutoa eikä kohteella näin ollen ole sitten enää takuuta eikä palautusoikeutta.

En lähetä ulkomaille. I will not send abroad.

 

https://www.gigantti.fi/product/kodin-pienkoneet/keittion-pienkoneet/leivonta-ja-jalkiruoat/jaatelokoneet/wilfa-vanilla-jaatelokone-icmsc15-ruostumaton-teras/312983?scid=Pricecomparison6578735587&utm_source=hintaseuranta&utm_medium=Pricecomparison&utm_campaign=hintaseuranta&utm_content=all

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 20:17
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.