Kuvaus

William Cane SUUTELUN TAITO

Varsin hyväkuntoinen kirja. Kustantajana on Gummerus v. 1994, 172 sivua.

"Cane koki "herätyksen" erään suudelman muodossa ja kiinnostui suutelukirjallisuudesta. Koska suutelun teknillisestä puolesta ei löytynyt juuri lainkaan kuvauksia, päätti hän itse perehtyä aiheeseen. USA:n ensimmäisen suutelun taitoon keskittyneen tutkimuksensa jälkeen hän keräsi tuon jalon taidon salat pieneen opukseen. Näin meilläkin on mahdollisuus rikastuttaa kaikkein läheisimpiä hetkiämme.

Ensimmäisessä osassa Cane käsittelee, tosin kovin suppeasti, suutelemisen psykologiaa. Tämän osan sisältö tuntuisi olevan, että eläimetkin suutelevat. Canen mukaan suutelevien eläinten kuvittelu tekee suudelmista nautinnollisia, jos ne eivät sellaisia entuudestaan ole. Sitä sopii tietysti kokeilla.

Seuraavissa osissa - Suudelmien ensyklopedia ja Suudelmia maailmalta - Cane kuvaa ja selittää, kuinka suorittaa tutut klassikot sekä eksoottiset erikoisuudet. Lopuksi hän käsittelee vielä suutelutekniikkaa ja antaa joitakin hyviä vinkkejä. Esimerkiksi miten suudella elokuvissa ja autossa ja miten yleensä hankkiutua hyviin suutelutilanteisiin. Läpi kirjan mukana on koko ajan kysymyksiä ja haastateltujen niihin antamia vastauksia. Se tuo kirjan lähelle lukijaa.

Kirjassa esitellään hauskasti tuttuja suutelutapoja, mutta kuten sanottu siitä löytyyy myös aivan uusia tyylejä. Se myös nimeää joitakin sellaisia suutelutapoja, joita ehkä olet treenannut tietämättä niille sen kummempia nimityksiä.

Eräs yllättävä suudelma on sähkäsuudelma. Se perustuu siihen, että ihminen kerää vartaloonsa sähköä vaikkapa hieromalla jalkojaan villamattoon ja kun hän sitten suutelee toista siten, että vain huulet koskettavat "pieni sähköinen kipinä hyppää" toisen huulille. Kirjassa on tämänkin suudelman toteutukseen selkeät ja täysin turvalliset ohjeet. Varsin raju on Trobriandsaarten suudelma, joka huipentuu silmäripsien poikki puremiseen. Yksi rohkeille kokeilijoille sopiva suudelma on androgyyninen suudelma. Siinä suutelijat kuvittelevat olevansa toista sukupuolta, mikä tuo suudelmaan uutta väriä. Kun nainen kuvitteleekin olevansa mies, voi hän uskaltautua olemaan aktiivisempi kuin normaalisti ja mies vastaavasti pääsee "vietäväksi". Muutenkin Cane antaa vinkkejä erilaisiin roolileikkeihin.

Jos suuteluelämäsi kaipaa piristystä ja vaihtelua, voin lämpimästi suositella sinulle tätä Canen kirjaa. Ja jos sinulla ei ole suutelukumppania, sen parempi - voit kaikessa rauhassa oppia hyväksi suutelijaksi ilman turvonneita huulia. Joka hallitsee teorian, hallitsee usein myös käytännön."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 2 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 5 vrk 2 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.