Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Work Sharp puukkojen ja veitsien teroitin.

Tarjoushinta nopealla toimitusajalla.

Oletko miettinyt miten saisit puukot ja veitset yhtä teräviksi kuin mitä ne olivat uutena tehtaan jäljiltä? Nyt se onnistuu helposti ja nopeasti Work Sharp teroittimella. Work Sharp teroittimella saat veitset ja puukot partaveitsen teräviksi joka kerta. Tämä ei ole vain myyntimiesten puhetta, sillä tämä teroitin toimii oikeasti!

USA:ssa kehitetty innovatiivinen Work Sharp teroitin on saanut huippuarvostelut tyytyväisiltä käyttäjiltä ympäri USA:ta.

Work Sharp teroitin on ladattu täyteen ominaisuuksia, jotka varmistavat että puukot ja veitset eivät ole koskaan tylsiä. Work Sharp teroittimella teroitat kaikki kodin terätyökalut kuten puukot, keittiöveitset, sakset, sahalaitaiset veitset,nylkypuukot/aukaisupuukot, taittoveitset, kirveet, ruohonleikkurin terät sekä paljon muita. Yksi teroitin hoitaa kaikki kodin teroitustarpeet.

Mukana tulevat kulmaohjaimet ja hiomanauhat kolmella eri karkeudella varmistavat että saat jokaiseen puukkoon ja veitseen uskomattoman terävyyden sekä oikean teroituskulman.

Tarkat tuotetiedot saat klikkaamalla tästä Work Sharp - puukkojen ja veitsien teroitin

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
99 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 18.1.2017 23:21
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset