Kuvaus

Pelileyssä muutama hiuksen hieno hiusnaarmu, ei vaikutusta toimivuuteen. Muovikansissa kulumaa ja toinen kannen sulkija rikki, pysyy kyllä kiinni yhdelläkin. Peli toimii Xbox One/ Series X konsoleissa.

Tämä ostos sisältää vain Disney Infinity 3.0 -videopeliohjelmiston. Huomaa, että yhteensopiva Disney Infinity -alusta ja vähintään yksi Disney Infinity -hahmo vaaditaan pelaamiseen. Disney Infinity -alusta on saatavilla vain aiemmissa Disney Infinity -aloituspaketeissa tai Disney Infinity 2.0 -lelulaatikkoyhdistelmäpaketissa. Lisätietoa Disney Infinity -alustan yhteensopivuudesta saat osoitteesta Disney.com/Infinity.

Yhdistelemällä hahmoja ja maailmoja 3.0-lelulaatikossa voit luoda minkä tahansa seikkailun. Uuden Luoja-työkalun avulla luot nopeasti ja helposti uusia maailmoja. Luo ja jaa lelulaatikkoja verkossa. Lähetä lelulaatikkoluomuksesi ystävillesi. Laajenna riemukkaita seikkailujasi ja avaa lisäsisältöä Disney Infinity 3.0 -peliseteillä, hahmoilla ja voimalevyillä. Tuotteet myydään erikseen. 3.0-pelisetit - Avaa uusia seikkailuja ja toiminnantäytteisiä tehtäviä! Voimalevyt - Avaa tiimihyökkäyksiä, vempaimia, lisävoimia, pukuja ja paljon muuta!

1-2 peliä samoilla postikuluilla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 23 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 15 vrk 23 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.