Kuvaus


Pelaa Rayman Origins -peliä ja löydä maaginen universumi. Tule mukaan legendaariseen 2D-peliin, joka on saanut miljoonia faneja. Kun darktoonit valtaavat Glade of Dreams -alueen, keijukaisneuvosto pyytää kiireesti Raymania pelastamaan päivän. Valon sankari on kuitenkin hieman ymmällään... Rayman auttaa häntä liittoutumalla parhaan ystävänsä Globoxin ja kahden taitavan Teensie-taikurin kanssa. Maailman hassunkurisimpien sankarien on yhdessä palautettava rauha Gladelle tai katseltava, kun heidän rakas kotinsa haihtuu kuin savu ilmaan... 
 
* Löydä Raymanin juuret keräämällä Gladen historiasta kertovia tiedonmuruja ja muodostamalla niistä kokonaisuus Raymanin alkuperän saamiseksi selville.  
* Pelaa Raymanina yksinpelissä tai ota jopa kolme kaveria mukaan Globoxina tai yhtenä tai kahtena Teensienä. Pelaajat voivat poistua milloin tahansa vaikuttamatta muiden etenemiseen.  
* Rayman Origins sisältää yli 60 kaksiulotteista tasoa kaikenikäisille pelaajille ja kaikkia pelaamistyylejä varten. Saat käyttöösi uusia kykyjä pelin edetessä. Voit palata edellisille tasoille löytämään uusia polkuja ja salaisuuksia.  
* Jättiläismäinen vaaleanpunainen hirviö, jolla on sadoittain silmiä. Riivattu järkälemäinen golem-hirviö. Paha lihansyöjätuhatkauno. Rayman Origins -pelissä pelaajista otetaan mittaa taisteluissa näitä ja monia muita mahtavia hahmoja vastaan!


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 16 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10,99 € Sulkeutuu 26 vrk 16 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.