Kuvaus

Tuotteen XPG SPECTRIX S20G M.2 500 GB PCI Express 3.0 3D NAND NVMe kuvaus


XPG SPECTRIX S20G

  • Nopea suorituskyky: XPG SPECTRIX S20G tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja nopean tiedonsiirron. Sen PCI Express 3.0 -liitäntä ja 3D NAND NVMe -tekniikka takaavat nopeat luku- ja kirjoitusnopeudet.
  • Laaja tallennuskapasiteetti: Tämä M.2 -kortti tarjoaa 500 GB tallennuskapasiteetin, joka on riittävä suuren määrän tiedostojen, ohjelmien ja pelien tallentamiseen.
  • Tyylikäs muotoilu: XPG SPECTRIX S20G on suunniteltu huomiota herättävällä ja tyylikkäällä muotoilulla. Musta ja harmaa väri yhdistyvät saumattomasti, luoden hienostuneen ulkonäön.
  • Korkea kestävyys: Tämä SSD-kortti on suunniteltu kestämään pitkään ja kestävään suorituskykyyn. Sen kestävä rakenne ja luotettava tekniikka takaavat, että tietosi säilyvät turvassa ja laite pysyy suorituskykyisenä pitkään.
  • Helppo asennus: XPG SPECTRIX S20G on helppo asentaa tietokoneeseen. Se sopii suoraan M.2-korttipaikalle ja sen asentaminen ei vaadi ylimääräisiä työkaluja tai asennusohjelmia.

Tehokas, kestävä ja tyylikäs - XPG SPECTRIX S20G tarjoaa kaiken mitä tarvitset nopeaan datan tallentamiseen ja luotettavaan suorituskykyyn. Saavuta uusi taso pelikokemuksessa ja työskentelyssä tällä huippuluokan SSD-kortilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 2 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.