Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tuotteen XPG Spectrix S40G M.2 1 TB PCI Express 3.0 3D TLC NVMe kuvaus


XPG Spectrix S40G M.2 1 TB PCI Express 3.0 3D TLC NVMe

XPG Spectrix S40G M.2 1 TB on tehokas ja luotettava tallennusratkaisu, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennustilan. Tämä NVMe-tekniikkaa hyödyntävä SSD-asema on suunniteltu vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan tallennusratkaisun.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Nopea suorituskyky: XPG Spectrix S40G M.2 1 TB -asema hyödyntää PCI Express 3.0 -liitäntää ja 3D TLC -muistiteknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen nopeuden ja suorituskyvyn.
  • Laaja tallennustila: Tämä SSD-asema tarjoaa 1 teratavun tallennustilan, joka mahdollistaa suuren määrän tiedostojen tallentamisen ja nopean tiedonsiirron.
  • Luotettava käyttö: XPG Spectrix S40G on suunniteltu kestämään pitkäaikaista ja jatkuvaa käyttöä. Se on luotettava valinta niille, jotka tarvitsevat tallennusratkaisun, joka pysyy toimintakunnossa pitkään.
  • Helppo asennus: M.2-muotoinen asema on helppo asentaa ja integroida olemassa olevaan järjestelmään. Se on yhteensopiva useimpien nykyaikaisten tietokoneiden kanssa.

XPG Spectrix S40G M.2 1 TB on ihanteellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan tallennusratkaisun. Olipa kyseessä pelaaminen, videoiden muokkaus tai suurien tiedostojen tallentaminen, tämä SSD-asema tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja riittävästi tallennustilaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 11.7.2024 7:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.