Kuvaus

Tuotteen XPG Spectrix S40G M.2 512 GB PCI Express 3.0 3D TLC NVMe kuvaus


XPG Spectrix S40G M.2 512 GB PCI Express 3.0 3D TLC NVMe

  • Uskomaton suorituskyky: XPG Spectrix S40G M.2 SSD antaa sinulle huippuluokan suorituskyvyn ja nopeuden. Olitpa sitten pelaaja, luova ammattilainen tai jokapäiväinen tietokoneen käyttäjä, tämä SSD tarjoaa sinulle uskomattoman suorituskyvyn, joka vastaa tarpeitasi.
  • Nopea tiedonsiirto: Tämä SSD käyttää PCI Express 3.0 -liitäntää ja NVMe-protokollaa, jotka mahdollistavat jopa 3500 Mt/s lukunopeuden ja 3000 Mt/s kirjoitusnopeuden. Voit siirtää tiedostot nopeasti ja tehokkaasti ilman hidastumista.
  • 512 GB tallennustilaa: Tämä SSD tarjoaa sinulle runsaasti tallennustilaa. Voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, ohjelmia ja pelejä ilman huolta tilan loppumisesta. Lisäksi SSD:n 3D TLC -muistitekniikka takaa luotettavuuden ja kestävyyden pitkäksi ajaksi.
  • Tyylikäs muotoilu: Tämä SSD on suunniteltu näyttämään hyvältä ja toimimaan hyvin. Tyylikäs musta ja harmaa ulkoasu sopii mihin tahansa tietokoneeseen ja antaa sille modernin ilmeen.
  • Helppo asennus: Tämä SSD on helppo asentaa M.2-liitäntään. Se sopii useimpiin nykyaikaisiin kannettaviin tietokoneisiin ja pöytätietokoneisiin. Voit päivittää tietokoneesi nopeasti ja helposti.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 15 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.